Comerç i turisme

Comerç i turisme

 

La Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls és l'òrgan responsable de la promoció de la ciutat, el comerç i els mercats i el turisme.

El comerç vallenc és un sector clau per l'economia de Valls i la Regidoria dona suport  al teixit comercial i la restauració de proximitat, que són un sector dinàmic i innovador, i els ofereix assessorament tècnic, suport a la digitalització i la modernització i ajuts i subvencions. Les campanyes de dinamització, les línies d'ajuts i el suport i formació enforteixen el teixit comercial vallenc, un sector que mira el futur amb optimisme.

La Regidoria de Comerç també acompanya els nous comerços que neixen a la ciutat oferint-los assessorament amb l'objectiu de generar activitat econòmica i diversificar i dinamitzar el comerç local.

En l'àmbit del Turisme, la Regidoria és l'òrgan responsable de la gestió dels serveis d'informació turística  que es presten a l'Oficina Municipal d'Informació Turística, situada al carrer de la Cort, que organitza rutes turístiques i experiències, i s'encarrega de la promoció turística de la ciutat i de donar suport i facilitar l'activitat dels agents turístics de tot el territori.

REGIDORIA DE COMERÇ I TURISME

Adreça: C/ de la Cort, 3
Telèfon: 977 636 013
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.