Alcaldia

Alcaldia

AlcaldiaEm plau saludar-vos des d’aquest espai que vol acostar-vos el vostre Ajuntament i tota l’activitat que es desenvolupa a la ciutat. Aquest és un canal més de comunicació que teniu al vostre abast i, en especial, un espai des d’on podeu participar i fer arribar també les vostres propostes i suggeriments, on podreu accedir al Portal de la Transparència amb informació sobre l’activitat municipal i, a la vegada, fer tràmits amb l’administració.

En aquest web hi trobareu aquella informació que us pot ser d’utilitat en el vostre dia a dia, amb els actes, festes i esdeveniments que s’hi celebren i també a tots aquells serveis que, des d’àmbits tan diversos com l’ensenyament, el benestar social, la cultura, l’esport, la salut, l’ocupació, l’urbanisme, l’habitatge o el medi ambient, entre d’altres, tenen una incidència directa en la qualitat de vida de tots i totes. Avui, les tecnologies esdevenen una eina imprescindible per fomentar la participació i la cohesió i, des d’aquest espai web renovat i que es mantindrà en constant ampliació, esperem contribuir precisament a fomentar encara més la implicació i estima que tots tenim amb la nostra ciutat.

Per als que entreu en aquest web amb la il·lusió de visitar Valls, hi descobrireu una ciutat dinàmica que us dóna la benvinguda. Hi trobareu un Valls amb una llarga història, orgullosa de la seva personalitat, amb tota la força de la nostra cultura popular, amb tradicions com els castells que fa dos segles van néixer a Valls i que són Patrimoni Immaterial de la Humanitat i imatge de Catalunya al món. Coneixereu un Valls acollidor, amb les nostres grans festes obertes tothom, amb la calçotada i tota la nostra gastronomia. Podreu passejar també pels nostres carrers i places, per tota la riquesa patrimonial i paisatgística. Descobrireu una ciutat que mira al futur, un Valls que és capital i ciutat de referència del nostre país.

Albert Batet i Canadell
Alcalde de Valls

Tel. 977 636 001
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

AlcaldiaAlcaldiaAlcaldia

 

Per concertar visites amb l'alcalde. Horari d'atenció al públic:

De dilluns a divendres, de 8 a 15h.

Adreça: Plaça del Blat, 1      -     Telèfon: 977 636 001
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat