Alcaldessa de Valls Dolors Farré Cuadras

Alcaldessa de Valls Dolors Farré Cuadras

 
 dolorsfarre

Dolors Farré Cuadras

Alcaldessa de Valls

flogo@/dolors.f.cuadras

twitter@DolorsFarre

instagram@dolorsfarre_

 

 

 

És tot un goig donar-vos la benvinguda des d’aquest espai web, obert a tots vosaltres, a les vostres propostes, queixes, suggeriments i consultes, des d’on podreu fer arribar la vostra opinió i conèixer les principals informacions del vostre Ajuntament i de la vostra ciutat.

Des d’aquí podreu accedir al Portal de la Transparència, fer tràmits amb l’administració, accedir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o conèixer l’agenda amb totes les activitats que se celebren a la ciutat. Hi trobareu també aquella informació que pot ser d’utilitat en el vostre dia a dia, en àmbits com l’ensenyament, el benestar social, la cultura, l’esport, la salut, l’ocupació, l’urbanisme, l’habitatge o el medi ambient, entre d’altres. Tots ells serveis al vostre abast i que tenen una incidència directa en la qualitat de vida de totes i tots.

Per als que entreu en aquest web amb ganes de descobrir Valls, hi trobareu una ciutat vital, amb una llarga història, capital de cultura i amb tradicions com els castells que fa més de 200 anys van néixer a Valls i que han esdevingut Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. Coneixereu un Valls obert, de comerç de proximitat, amb festes populars que vivim a peu de carrer, amb la calçotada i la nostra gastronomia com atractius per tastar, i amb tota la riquesa patrimonial i paisatgística per descobrir que ens converteixen en una ciutat singular i única.

Avui les tecnologies esdevenen una eina imprescindible de coneixement i participació i, des d’aquest espai web, esperem contribuir precisament a fomentar encara més la implicació i estima que tots tenim per la nostra ciutat. A més, ens trobareu també a totes les xarxes socials de l’Ajuntament que són, per damunt de tot, canals per a la vostra participació. Hi podeu accedir fàcilment:

facebook@AjuntamentValls

twitter@vallsajuntament

Des d’aquí, des de tots aquests canals i des de qualsevol espai que considereu, estem a la vostra disposició.