Habitatge

Habitatge

L'habitatge és un dret constitucional, un dret bàsic de les persones i una necessitat per viure amb dignitat. Al juny del 2015 l'Ajuntament de Valls crea la Regidoria d'Habitatge per posar a l'abast dels ciutadans tots els recursos per garantir que es respecti aquest dret i que cap persona es quedi sense llar. Des de la Regidoria oferim tot el suport i l’ajuda necessària per accedir a un habitatge o per evitar perdre’l i hi trobareu una atenció personalitzada per afrontar les diferents problemàtiques en matèria d’habitatge i serveis d’assessorament, de mediació i d’ajut en la prevenció dels desnonaments.

Amb els criteris de la Llei pel Dret a l'Habitatge de Catalunya de 2007, que estableix l'obligació dels agents públics d'impedir la desocupació permanent dels habitatges, des de l'Ajuntament de Valls hem endegat tot un seguit de polítiques actives d'habitatge de diferent naturalesa.

El Pla Local d'Habitatge (2015-2021), aprovat el 2015, estableix les línies estratègiques pels pròxims anys i la Regidoria d'Habitatge, com a òrgan responsable de les polítiques d'habitatge de la ciutat, té l'objectiu de potenciar les polítiques públiques d'habitatge de Valls per assolir un increment d'habitatge públic assequible a la nostra ciutat. Disposa de dos punts d'atenció i gestió (l'Oficina Local d'Habitatge i Ofideute) on es facilita informació i es dóna resposta als problemes d'habitatge dels ciutadans. Donem suport en la tramitació d'ajudes pel lloguer i en la mediació entre llogaters i propietaris per mobilitzar el parc d'habitatges buits de la ciutat.

 

Descarrega Pla Local d'Habitatge

 

REGIDORIA D'HABITATGE

Horari d'atenció: de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

Adreça: Plaça del Blat, 1      -     Telèfon: 977 636 010
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.