Torna «El barri en flor» amb una nova edició del concurs floral als carrers i comerços de Valls

Torna «El barri en flor» amb una nova edició del concurs floral als carrers i comerços de Valls

El concurs es celebrarà a partir de l’1 de maig i les inscripcions començaran aquest divendres 5 d’abril

La regidoria de Comerç endega la setzena edició del “Barri en Flor – Concurs de Decoració Floral de Valls”, de forma conjunta amb les floristeries de la ciutat. El certamen se celebrarà a partir de l’1 de maig i les inscripcions es podran realitzar del 5 al 30 d’abril presencialment a l’Oficina de Turisme (carrer de la Cort, 3) de dilluns a dissabte de 10 a 13:30h i de 17 a 19h, i diumenge de 10 a 14h. 

El concurs celebra enguany una nova edició del certamen i en aquesta ocasió la temàtica és lliure i totes les persones que hi participin rebran 2 vals de 5 euros de descompte per gastar a les floristeries i als comerços adherits a la campanya. El concurs és obert a tot el veïnat del Centre Històric i també, a tots els comerços de la ciutat, que poden utilitzar plantes naturals, flors, decoració creativa i color en finestres, balcons, façanes, carrers, aparadors i espais interiors visibles des de la via pública. A més, fora de concurs, també hi poden participar els centres educatius de primària de la ciutat de Valls, decorant les arcades de la plaça del Blat. 

En els seus setze anys d’història, el Barri en Flor, el concurs floral de primavera a Valls, ha aconseguit consolidar-se buscant la complicitat del teixit comercial, de la ciutadania i en moltes edicions també de les escoles. L’edició d’enguany també compta amb la col·laboració de diferents propietaris de locals comercials buits, els quals permeten que els aparadors s’omplin amb temàtica del Barri en Flor. 

240403FINALFLORS

El jurat, format per representants de l’Ajuntament de Valls, l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, el Grup de Nadal d’Artistes de Valls, professionals de les flors i del col·lectiu Creadores del 2n pis, faran la seva valoració entre l’1 i el 19 de maig i tindran en compte aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, l’originalitat i el disseny de la composició.

Els premis per aquesta edició es divideixen en 4 categories. La primera és per a particulars del centre històric on trobem el premi al Balcó verd, amb un primer premi de 200 euros i un segon de 100 euros. Després, també dintre d’aquesta secció de particulars dins el Centre Històric, trobem el premi a la millor façana, on els premis seran de 200 euros pel primer i 200 pel segon classificat. La tercera categoria és per a comerços de tota la ciutat, on els premis seran de 200 euros pel primer i 100 euros pel segon classificat. I finalment, l’última categoria és per a comerços i particulars de tota la ciutat, amb el premi de millor carrer, el primer classificat rebrà 400 euros i el segon 200 euros de premi. 

 

VALLS · 2 D‘ABRIL DE 2024