Les ajudes per a estudis postobligatoris (curs 2021-2022) es podran sol·licitar a partir del 20 de setembre

Les ajudes per a estudis postobligatoris (curs 2021-2022) es podran sol·licitar a partir del 20 de setembre

La convocatòria anual d'ajudes per a estudiants d'ensenyaments postobligatoris promogut per Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp, la Fundació Ciutat de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls (a través de les regidories Acció Comunitària, d'Acció Cívica i Joventut, i Ensenyament) es realitzarà del 20 de setembre a l'1 d'octubre

210915 AjutsgENT

Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp i la Fundació Ciutat de Valls, amb la col·laboració de diferents serveis de l'Ajuntament de Valls convoquen una nova edició de les ajudes per a estudis postobligatoris d'estudiants de la ciutat. Enguany, s'arribarà a la vuitena edició, resultat del treball conjunt entre entitats del municipi i l'Ajuntament de Valls que permet assolir aquest important repte per a la ciutat.

Com ja es va fer l'any passat, enguany el sistema de sol·licitud de beques es realitzarà en convocatòria única en el període comprès entre el 20 de setembre d'enguany i l'1 d'octubre a les dependències de VallsJove (c/ Sant Pere, 2).

Aquestes beques tenen per finalitat ajudar econòmicament a l'alumnat que realitzi estudis postobligatoris per al curs 2021/2022, que inclou el Batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà i superior. D'aquesta manera es pretén que cap estudiant de la ciutat quedi exclòs de l'accés a la formació postobligatòria per raons econòmiques en el marc de la igualtat d'oportunitats i, de facilitar i millorar la formació de les persones joves com a pas previ al futur procés d'inserció laboral. 

L'obtenció de les ajudes tenen en compte la situació econòmica familiar, però també l'expedient acadèmic de l'alumnat per tal de premiar els/les que han aprovat tot el curs acadèmic anterior. El pressupost total de les ajudes és de 10.000 euros i s'estima que poden arribar a beneficiar a més de quaranta alumnes que podran rebre entre 200 i 250 euros per ampliar la seva formació. En el cas dels estudis fora del municipi les ajudes s'incrementen en concepte de desplaçament.

La presentació de sol·licituds es realitzarà a l'oficina del servei de Joventut: c/ Sant Pere, 2, despatx de la primera planta, de dilluns a divendres de 10h a 14 hores (la cita prèvia es pot sol·licitar per telèfon al 977 60 98 49 o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i dimarts i dimecres de 17 a 19 h. 

Podran presentar-se a la convocatòria les persones joves empadronades a Valls i nascuts a partir de l'1 de gener de 1996, que el curs 2021/22 es matriculin en estudis de batxillerat, o formació professional (cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior).

210915 Ajuts

VALLS · 15 DE SETEMBRE DE 2021