Tac 12 realitzarà un ampli desplegament amb motiu de les Decennals 2021+1

Tac 12 realitzarà un ampli desplegament amb motiu de les Decennals 2021+1

>La televisió oficial de les Decennals retransmetrà en directe 8 dels grans esdeveniments de les festes

>A més de la programació especial per televisió, la cadena crea Tot Decennals TV, el primer canal de youtube dedicat exclusivament a les Decennals

220117Tac12

Tac 12, la televisió pública del Camp de Tarragona, es bolcarà en les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 amb un desplegament tècnic i humà sense precedents i un canal propi a youtube dedicat exclusivament a les Decennals. Així, durant els 10 dies de celebracions a Valls, la televisió oficial de les Decennals efectuarà un ampli seguiment informatiu, amb una programació especial per seguir el dia a dia de les celebracions a Valls.

D'aquesta manera, entre el 28 de gener i el 6 de febrer, els principals programes, incloent els informatius Notícies 12 i Connecta 10Comarques o els magazines de la cadena, tindran la mirada posada en les Decennals. Un dels punts més destacats de la programació especial seran però les retransmissions en directe de 8 dels grans esdeveniments de les festes. En concret, Tac 12 encetarà la programació especial amb la retransmissió per televisió en TDT d'“Omega” l'espectacle de les lluminàries musicals a càrrec de la històrica firma italiana MarianoLight que el divendres 28 de gener inaugurarà les Decennals des del passeig President Tarradellas.

La resta de retransmissions en directe de les Decennals per Tac 12 seran: dissabte 29 de gener, amb la primera sortida del seguici cerimonial; diumenge 30 de gener, la Trobada de Colles Castelleres dels Països Catalans; dimecres 2 de febrer, dia central de les Decennals, l'ofici solemne, la diada castellera i la processó, totes tres retransmissions per televisió; divendres 5 de febrer, la retransmissió de “Candela'm”, l'innovador mapping de llum i so que es projectarà sobre l'església i el campanar de Sant Joan i que la prestigiosa firma catalana nueveojos ha preparat en exclusiva per a les Decennals; i, per últim, diumenge 6 de febrer, el piromusical de cloenda de les festes a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer, una de les empreses de més prestigi mundial.

A més, Tac 12 estrenarà Tot Decennals TV, el primer canal de youtube dedicat exclusivament a les festes grans de Valls. La nova plataforma, des d'on es podran seguir també en directe totes les retransmissions que Tac 12 emetrà per televisió, inclourà tots els continguts audiovisuals de les Decennals, amb les notícies i totes les peces informatives relacionades amb les celebracions. A la vegada, el nou canal de Youtube estarà obert a la participació de la ciutadania, per tal que tots els que ho vulguin puguin enviar-hi les imatges i vídeos que hagin enregistrat durant les festes i enriquir així i fer més participatiu el record audiovisual de les Decennals.

VALLS · 17 DE GENER DE 2021