L’humor d’“Una teràpia integral” estrena temporada teatral a Valls

L’humor d’“Una teràpia integral” estrena temporada teatral a Valls

El Centre Cultural acollirà la representació d’aquesta comèdia aquest dissabte 2 d’abril

L’espectacle compta en el repartiment amb Roger Coma, Abel Folk, Àngels Gonyalons i Andrea Ros

El Centre Cultural de Valls estrena temporada teatral el pròxim dissabte 2 d’abril, a les 20 hores, amb la posada en escena de l’obra de teatre Una teràpia integral, una comèdia amb un repartiment de luxe, que a través del humor ens convida a posar en qüestió la necessitat humana de creure sempre en alguna cosaLa temporada de primavera dels Teatres de Valls es perllongarà fins a la Festa Major de Sant Joan, i inclou nou espectacles. Fins a aquest dissabte encara és possible obtenir l’abonament per als espectacles del Centre Cultural.

Escrita i dirigida pels dramaturgs Cristina Clemente i Marc Angelet, l’obra parteix de la situació quotidiana de tres persones que s’apunten a un curs intensiu, de quatre setmanes de durada, per aprendre a fer pa. La premissa del professor, però, ja suggereix una metodologia i uns propòsits que no són els convencionals: «Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix».

Un retrat social que fa riure i trenca tòpics

A partir d’aquest punt de partida, la comèdia Una teràpia integral aconsegueix, amb un ritme creixent i unes dosis de sàtira molt ben administrades, de traçar un retrat afilat de la societat actual. 

Problemes de parella, la submissió als desitjos paterns o bé la dependència a unes pastilles, s’amassen i es fornegen com si fos un pa en aquest curs on el formador forner també sembla un especialista de coaching. D’aquesta manera, l’obra s’endinsa, en el fons, en la reflexió sobre si, malgrat que moltes persones es vantin d’haver matat Déu, no es produeixen, encara que més mundanes, altres formes de fe.

Repartiment de primer ordre amb Roger Coma, Abel Folk, Àngels Gonyalons i Andrea Ros

El repartiment d’aquesta obra de teatre, amb actors de primer ordre de l’escena catalana, és garantia d’èxit. Roger Coma (Barcelona, 1976), Abel Folk (Montesquiu, 1959), Àngels Gonyalons (Barcelona, 1963) i Andrea Ros (Terrassa, 1993) conformen un elenc d’intèrprets extraordinari, de generacions diverses però amb una vasta i contrastada experiència en el món de les arts escèniques.

Valls figura entre les primeres poblacions de Catalunya on s’estrena

Confirmada ja en una trentena de teatres de Catalunya, l’obra Una teràpia integral, copresentada amb Velvet Events, està fent mèrits suficients com per convertir-se en la comèdia de l’any.

La comèdia es va presentar per primer cop el febrer passat a l’Auditori de Cornellà. La representació a Valls, doncs, serà una de les primeres ocasions per gaudir de l’espectacle. A finals de maig (els dies 25, 26 i 27) està previst que també s’estreni al Teatre Villaroel. 

Les entrades per a l’espectacle, ja disponibles

Les entrades per assistir a la representació d’Una teràpia integral ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica les 24 hores per mitjà del web www.valls.cat, o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal, diàriament de 12 a 14h i de 18 a 20 h.