El musical ‘Grease’ reviu al Teatre Principal de Valls

El musical ‘Grease’ reviu al Teatre Principal de Valls

El diumenge 1 de maig torna a la capital de l’Alt Camp aquest clàssic del gènere musical amb dues funcions

Amb més de 20 intèrprets del Camp de Tarragona a escena, l’obra ha estat adaptada per l’alcoverenc Martí Guarch

El musical Grease, el clàssic de Broadway popularitzat a la gran pantalla per Olivia Newton-John i John Travolta, rejovenirà el pròxim diumenge 1 de maig, a les 12 i a les 18 hores, al Teatre Principal de Valls. Ho farà en clau de territori vallenc.

La capital de l’Alt Camp serà l’indret on aquesta història d’amor i rock’n roll entre dos joves estatunidencs de condicions i caràcters molt diferents tornarà a escena de la mà de l’Escola d’Arts Escèniques Martí Guarch. L’espectacle representa una mirada renovada i singular, allunyada de l’adaptació cinematogràfica, d’aquest fenomen musical conegut i estimat arreu del món.

L’adaptació està protagonitzada per una vintena d’intèrprets del Camp de Tarragona

Aquesta nova versió de Grease ha estat produïda pel Centre d’Arts Escèniques Martí Guarch amb la implicació d’una vintena d’intèrprets d’entre 12 i 16 anys provinents del Camp de Tarragona. D’aquesta manera, s’ha volgut apostar decididament pel talent ja existent a les nostres comarques. El Centre d’Arts Escèniques Martí Guarchés un espai “de formació artística i experimentació per a futurs professionals en constant innovació i transformació”. S’hi ofereixen classes i tallers en els àmbits de la interpretació, el teatre musical, la creació escènica i literària, i en cant i dansa. En els darrers anys, el centre, amb presència al Camp de Tarragona, Barcelona i Madrid, ha portat a terme diversos projectes de col·laboració en ciutats com Berlín i Londres.

Amb la direcció de Martí Guarch i el coaching vocal de la vallenca Maria Jacobs

El musical Grease que s’estrenarà al Teatre Principal està dirigit pel jove Martí Guarch, cineasta alcoverenc que ja s’ha fet un nom en el món del cinema amb el film Zamorana, todo por suhija, que es va estrenar el passat 2021.

Amb veu en directe i coreografies de jazz, l’espectacle també compta amb el coaching vocal de la vallenca Maria Jacobs. Amb un pop fresc i intimista, Jacobs ha publicat diversos treballs com 7teen secrets (2016), Invisible (2019), el senzill Ballem junts (2020) i fa pocs dies el seu nou cd Et porto escrit. Jacobs va ser una de les artistes vallenques seleccionades per la comissió artística per a les darreres Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela, i concretament va participar en el concert “10 de les Decennals”.

Així les coses, els joves protagonistes d’aquest Grease han tingut ocasió de preparar-se amb l’assessorament de professionals en la matèria.

Les entrades per a l’espectacle, a la disposició del públic

Les entrades per assistir a la representació del musical Grease ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica les 24 hores del dia per mitjà del web www.valls.cat, o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal avui divendres de 12h a 13.30h, i una hora abans de cadascuna de les funcions.

 

VALLS · 29 D'ABRIL DE 2022