Aquest octubre comença a expedir-se el nou Carnet Jove de Valls amb un total de 65 avantatges locals

Aquest octubre comença a expedir-se el nou Carnet Jove de Valls amb un total de 65 avantatges locals

>Els actuals i futurs titulars del Carnet Jove del municipi disposaran des d’avui d’una comunicació personalitzada amb els avantatges locals, que arriben a un total de 65 en el seu conjunt

>Els nous carnets locals es faran també a Alcarràs, Arenys de Mar, Badalona, la Bisbal d’Empordà, Manresa, Roses, Tortosa i Vilafranca del Penedès, així com a la comarca de la Segarra

Després de mesos de treball conjunt entre el servei municipal de Joventut, VallsJove, Vallsgenera, la regidoria de Comerç i Turisme i, l’Agència Catalana de la Joventut, finalment el nou Carnet Jove de Valls es comença a expedir a partir del proper dilluns dia 3 d’octubre.

Els titulars del Carnet Jove de la ciutat veuran modificada la imatge del carnet, que incorpora l’escut del municipi -a més del de la Generalitat- i la personalització del butlletí, el web i l’APP del carnet, que des d’ara prioritza tots aquells avantatges que puguin gaudir en el seu dia a dia als municipis on viuen, i que se sumen als avantatges que poden gaudir a nivell nacional i internacional. 

Així mateix, els joves podran gaudir des d’avui dels nous avantatges i serveis que s’han incorporat en els darrers mesos a cadascun dels ens locals com a conseqüència de la campanya de captació de comerços que es va iniciar la primavera passada. En total, el nombre d’avantatges és de 65, que són sobretot en l’àmbit del dia a dia dels joves a nivell local com poden ser l’alimentació, l’esport, la formació, la salut, la restauració o la cultura.

Aquest increment assolit significa un augment del 141% en relació al nombre d’avantatges que s'oferia als titulars del carnet a Valls abans de la campanya de captació, de manera que ara s’arriba al total de 65 avantatges. D’aquesta manera, els titulars dels 10 ens locals, entre ells Valls, amb nou Carnet Jove Local podran gaudir d’aquesta renovada i ampliada oferta local, que se suma als prop de 8.000 avantatges que poden gaudir al conjunt de Catalunya, així com als que s’ofereixen arreu d’Europa. A més a més, el nombre d’avantatges locals anirà creixent en les properes setmanes a mesura que s’hi afegeixin nous comerços.

Coincidint amb l’expedició dels nous carnets, els 10 ens locals també inicien avui la campanya de captació de joves als seus municipis per tal d’animar-los a fer-se el Carnet Jove Local i, d’aquesta manera, eixamplar la comunitat de titulars.

Els joves que decideixin fer-se nous titulars del Carnet Jove ho podran fer a través del web carnetjove.cat, a qualsevol de les oficines de CaixaBank o a imagin. El Carnet Joveté un format digital i es pot fer servir directament des de l’APP mòbil del Carnet Jove. Per tal de disposar del carnet, els joves hauran d’acreditar que resideixen al municipi mostrant el seu DNI o bé el certificat d’empadronament. Per la seva banda, els joves que ja eren titulars no caldrà que renovin el carnet perquè ja disposaran automàticament de la versió digital del Carnet Jove Local a l’APP del CJ. D´altra banda, els joves també tindran l’opció de fer un ús financer del Carnet Jove a través d’imagin, la plataforma de serveis digitals impulsada per CaixaBank.

Amb els nous Carnets Joves Locals que es comencen a expedir avui es pretén potenciar el comerç local de proximitat i fer del Carnet Jove una eina encara més útil pel dia a dia del jovent als seus municipis. Així mateix, aquesta acció respon a la pròpia demanda de milers de joves durant l’acció participativa organitzada el 2017 coincidint amb el 30è aniversari del carnet.

Joventut va iniciar en fase de prova pilot el Carnet Jove Local el 2018 en un total de set municipis catalans. L’èxit de la iniciativa fa que Joventut l’hagi seguit estenent a nous municipis i comarques, com és el cas de Valls.

VALLS · 28 DE SETEMBRE DE 2022