La Gran Festa de la Calçotada celebra la seva 41 edició

La Gran Festa de la Calçotada celebra la seva 41 edició

>La Gran Festa de la Calçotada de Valls estrena un recorregut urbà que connecta les places del Blat, de l’Oli i el Pati amb la nova zona de degustació ubicada al pàrquing de la Societat Agrícola de Valls, a tocar de l’església del Carme. 

>La gran novetat per aquesta edició és la nova zona de degustació situada al pàrquing de la Societat Agrícola de Valls, on els visitants hauran d’anar a recollir el pack degustació de la calçotada. 

>El pack degustació de la calçotada té un preu de 12 euros i consisteix en 12 calçots, una terrina amb salsa de SALSES FRUITS, una ampolla de 37,5 ml de cava brut CASTELL D'OR, pa, pitet de roba, taronja i una ampolla d’aigua. 

230127MapaCalotada2

La nova zona de degustació situada al pàrquing de la Societat Agrícola de Valls s’adaptarà a la festa amb taules i cadires per degustar més còmodament la calçotada, brasa per coure carn i llonganissa, música ambient i concert de sobretaula, amb l’actuació del grup Alatristre a les 14 hores i de la cantant vallenca Maria Jacobs a partir de les 16 h. Nombrosos cartells direccionals facilitaran als visitants moure’s entre les zones dels concursos i la zona de degustació. 

Al Pati hi haurà un estand de SALSES FRUITS i un de CASTELL D'OR, on es podran comprar els seus productes, a preus especials per a la Gran Festa de la Calçotada de Valls. També hi haurà la Mostra de la Cuina del Calçot, l’espai del vi de la DO Tarragona, Tasta l’Alt Camp, venda i degustació de productes típics de la comarca. A partir de les 13 h es durà a terme el 37è Concurs de Menjar Calçots i posteriorment el lliurament de premis de tots els concursos de la Gran Festa de la Calçotada de Valls. 

A la plaça del Blat es durà a terme el 35è Concurs de Cultivadors de Calçots i Concurs de la mota més grossa de calçots IGP Calçot de Valls, i el 31è Concurs de Salsa de la Calçotada de Valls. 

A la plaça de l’Oli es faran demostracions de coure calçots a la graella, hi haurà parades i elements al·legòrics a la Calçotada, venda de manats de calçots tendres i venda de carn i llangonissa de Valls a les botigues especialitzades.

La col·laboració dels patrocinadors SALSES FRUITS i CASTELL D'OR a la Gran Festa de la Calçotada de Valls inclou tots els elements de comunicació i publicitat de la festa i la promoció exterior. El patrocini també s’ha fet càrrec del canvi cap a bosses de paper reciclat que contenen les degustacions de calçots i salsa Calçotada Valls; també del PITET OFICIAL de la GRAN FESTA DE LA CALÇOTADA que es regala amb la bossa degustació. 

SALSES FRUITS i CASTELL D'OR també aporten a la festa la salsa i el vi dels porrons del concurs de menjar calçots, els pitets gegants del concurs de menjar calçots i els davantals del concurs de l’elaboració de la Salsa de la Calçotada de Valls. 

SALSES FRUITS i CASTELL D'OR patrocinen tots els concursos de la Gran Festa de la Calçotada de Valls del 2023 amb premis per als guanyadors: 37è concurs de MENJAR CALÇOTS; 35è concurs de CULTIVADORS DE CALÇOTS IGP "Calçot de Valls”; premi especial a la mota amb major nombre de calçots; i 31è concurs de SALSA DE LA CALÇOTADA DE VALLS. 

Per a més informació sobre els concursos, bases i guanyadors anteriors,  consulteu entreu al web oficial: https://festacalcotadavalls.cat/ 

 

VALLS · 24 DE GENER DE 2023