La setena edició de l'Aeròbic Day es celebrarà el dissabte 25 de març

La setena edició de l'Aeròbic Day es celebrarà el dissabte 25 de març

El Patronat Municipal d'Esports (PME) ha obert les inscripcions per la setena edició de l'Aeròbic Day, una Master Class de 4 sessions de diferents modalitats d'aeròbic que tindrà lloc el dissabte 25 de març al pavelló municipal Xavier Tondo i Volpini.

Després de tres anys sense poder-se organitzar, l’Aeròbic Day re-empren amb més força i una novetat important: l’esdeveniment serà al matí. Començarà a les 10h i s'allargarà durant més de 3 hores. En el seu decurs es realitzaran sessions de diferents modalitats d'aeròbic i d'estils musicals. L'Aeròbic Day va adreçat a les persones abonades i usuàries del Patronat d'Esports i a tothom que li agradi aquesta modalitat coreografiada de Valls i comarca i altres ciutats del Camp de Tarragona a partir de 14 anys.

230302FOTO aerobicday

Les classes aniran a càrrec de les responsables d’aquesta modalitat i tècniques al Patronat d’esports(PME) així també com un tècnic convidat. La primera sessió que començarà a les 10h la conduirà la tècnica del PME, Tamara Mansilla i proposarà DANCELINE. 

L’Anna Arbós, també tècnica del PME, a les 10:45h serà la responsable que la intensitat segueixi amunt dirigint l’activitat d’AEROFITNESS. Seguidament, a dos quarts de dotze, la Maria Benaiges, tècnica del PME, proposa una activitat coreografiada de ZUMBA. 

Per finalitzar, a les 12:15h, el coordinador d'activitats del Reus Deportiu, Genís Llopis, proposarà una espectacular coreografia de la novedosa activitat de BODY COMBAT. Llopis és instructor d'activitats dirigides com: body combat, body pump, cxworx, aquadinamyc, hipoxic interval training i pilates; instructor i formador d'aeròbic, step i tonificació per ANEF-Formación técnicos Fitness; coordinador del Reus Deportiu, i ha participat en nombrosos esdeveniments pel territori català i torna a estar entre nosaltres. 

Les persones interessades es poden inscriure fins el divendres 24 de març, presencialment a la seu de CEM El Fornàs, a l'avinguda President Tarradellas 2-6, o a través del web del patronat www.pmevalls.cat i seguint les indicacions que apareixen en l'apartat Aeròbic Day. El preu de l’activitat és de 5 euros per a les persones que no són abonades al PME. Els grups de 5 persones no abonades o més poden beneficiar-se d'una tarifa especial de 3 euros per persona. Per a les abonades i els abonats al Patronat d’esports l’activitat és gratuïta. Per a qualsevol consulta, els interessats poden trucar al telèfon 977 614 403 o escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

VALLS · 2 DE MARÇ DE 2023