a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Restauració

Antic Celler Valls

Típica cuina Catalana i Casolana, Carns a la brasa, Cuina de Calçot i l'Autèntica Calçotada. Preus aprox. 15€ menú diari; 25€ menú cap de setmana. Amb opció per a celíacs, vegetarians i vegans.

Bar Angora, Des de 2015

Plats Combinats i Entrepans. Preus aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5€ carta. Esmorzars, Carta, Còctels, Copes i Combinats. Accés per minusvàlids.

Bar Cafeteria Plaça del Titit

Disposen d'una àmplia zona de jocs infantils per la canalla. Menú infantil, Cuina italiana, Hamburgueses, Tapes, Entrepans i Plats Combinats. Preus aprox. 2.5€ esmorzars; 7.5€ carta. Amb opció per a celíacs. Accés `per a minusvàlids.

Bar Cafeteria Suricata, Suri

Cuina Casolana, Hamburgueseria i Tapes. Preus aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5€ la carta.

Bar Cafeteria Vallvera

Esmorzars, Tapes, Pinxos i Entrepans. Preu aprox. 2,5€ esmorzars.

Bar Nou Racó

Cuina Casolana, Hamburgueses, Braseria i Tapes. preus aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5€ la carta. Amb opció per a celíacs, vegetarians i vegans.

Bar Restaurant El Bruch, més de 100 anys

Esmorzars, Menú diari i Menú infantil. Cuina Casolana i venda de Calçots cuits. Preus aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5€ la carta.

Bar/Restaurant El Tros

Cuina de mercat, proximitat i espontàniaEspecialitat de la casa: llesques i cassoletes.

Ca l'Amada, més de 150 anys

Esmorzars de forquilla, Menú diari. Cuina Casolana. Preu aprox. 7,5€ esmorzars; 15€ menú diari. Opció per a celíacs, vegetarians i vegans.

Ca l'Àngel, tradició de pares a fills, des de 1988

Cuina de Calçot, Cuina Catalana i Casolana, Carta, Carta de Vins. Servei de Festes i Càterings. Preus aprox. 7,5€ esmorzar; 15€ menú diari. Accés per a minusvàlids.

Café Melbourne

Carta, Carta de Vins, Cerveses i Còctels. Cuina de Calçot, Hamburgueses, Pizzes, Braseria i Tapes. Preu aprox. Carta 15€. Opció per a celíacs i vegetarians. Accés per minusvàlids.

Cal Ganxo

Cal Ganxo és un restaurant de calçotades, familiar, i amb productes de km0. La seva constància i qualitat al llarg del temps l'han convertit en un dels referents de la cuina especialitzada a Catalunya. Obert tots els dies d'octubre a abril als migdies.

Copes i Tapes

Cuina de Calçot, Cuina Casolana, Tapes, Torrades, Copes i Còctels. Carta, Carta de Vins. Preu aprox. 2.5€. Accés per minusvàlids.

El Pícaro, des de 2000

Esmorzars, Menú diari i de Cap de setmana, Menú infantil. Cuina Casolana. Preus aprox. 7,5€ el menú diari; 15€ el menú de cap de setmana. Opció per a celíacs, vegetarians i vegans. Accés per a minusvàlids.

El Racó de l'Estudiant, Ca la Carme

Entrepans i Pastes. Preu aprox. 2,5€. Opció per a celíacs, vegans i vegetarians. Accés per a minusvàlids.
[12 3  >>