a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Restauració

Bar Cafeteria Suricata, Suri

Cuina Casolana, Hamburgueseria i Tapes. Preus aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5€ la carta.

Bar Nou Racó

Cuina Casolana, Hamburgueses, Braseria i Tapes. preus aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5€ la carta. Amb opció per a celíacs, vegetarians i vegans.

Bar Restaurant El Bruch, més de 100 anys

Esmorzars, Menú diari i Menú infantil. Cuina Casolana i venda de Calçots cuits. Preus aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5€ la carta.

Bar/Restaurant El Tros

Cuina de mercat, proximitat i espontàniaEspecialitat de la casa: llesques i cassoletes.

Ca l'Amada, més de 150 anys

Esmorzars de forquilla, Menú diari. Cuina Casolana. Preu aprox. 7,5€ esmorzars; 15€ menú diari. Opció per a celíacs, vegetarians i vegans.

Ca l'Àngel, tradició de pares a fills, des de 1988

Cuina de Calçot, Cuina Catalana i Casolana, Carta, Carta de Vins. Servei de Festes i Càterings. Preus aprox. 7,5€ esmorzar; 15€ menú diari. Accés per a minusvàlids.

Cal Ganxo

Cal Ganxo és un restaurant de calçotades, familiar, i amb productes de km0. La seva constància i qualitat al llarg del temps l'han convertit en un dels referents de la cuina especialitzada a Catalunya. Obert tots els dies d'octubre a abril als migdies.

El Racó, des de 1979

Esmorzars, Menú diari, Menú cap de setmana i Menú infantil. Cuina Casolana i Tapes. Preu aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5 menú diari.

El Safareig

Esmorzars, Torrades, Te i Infusions, Carta de Vins. Preu aprox. 4,5 esmorzar.

El Tast de Valls

Situat a les instal·lacions de l’Hotel Class de Valls, en un espai ampli de disseny modern i acollidor. Us oferim una cuina internacional i de mercat, prioritzant sempre el producte local. Email: info@eltastvalls.com

Esportell del bou

Una carta que és una síntesi del millor de la cuina tradicional i les més sorprenents actualitzacions del sentit del gust, incloent la calçotada tradicional, carta de vins, menú diari i per emportar, banquets i comunions. info@esportelldelbou.com

Forn Granja María José, des de 1991

Esmorzars. 2,5€ preu aprox.

Ganxo d'Estiu

Restaurant de referència dels estius al Camp de Tarragona on el lloc, l’ambient, la cuina i el seu caràcter i personalitat pròpia el converteixen en un espai gastronòmic i cultural proper, innovador i excepcional. Obert del 1 de juny al 16 de setembre.

Hotel Class Valls, Un luxe al teu abast

Allotjament, Restaurant. Calçotada, Cuina de Calçot, Cuina Casolana i Catalana. Còctels, Copes, Caves. Menú infantil. Preus aprox. 7,5€ esmorzars; 15€ menú diari; 25€ carta. Opció per a celíacs, vegetarians i vegans. Accés per minusvàlids.

Irrintzi

Braseria, Tapes i Cuina basca, Cerveseria i Sidreria. Menú de cap de setmana, Carta i Carta de Vins. Preus aprox. 15€ menú cap de setmana; 25€ carta. Accés minusvàlids.
[12  >>