Calendari d'Events

Despertada dels dracs

iconfinder calendar 115762Divendres, 23. Abril 2021, 18:00
iconfinder calendar 115762

Despertada dels dracs. L’acte central de la tarda de Sant Jordi es reformula aquest any per adaptar-se a les restriccions per a la contenció de la Covid. L’escenari del coliseu vallenc substitueix l’habitual plaça del Pati, permetent així un aforament delimitat i el públic assegut. Xiquets i xiquetes vallencs acompanyaran els dracs de la ciutat en el seu tradicional despertar musical, al ritme dels sonadors vallencs La Titaranya i amb les veus dels cantaires de Cors Alegres (1a sessió) i amb els cantaires del cor de l'EMM Robert Gerhard (2a sessió). L’acte comptarà també aquest any amb la narració del conte «El somni del drac» de Mireia Besora i Anna Martí, editat per Cossetània Edicions.

L’acte es realitzarà amb dues sessions, una a les 18 i l'altra a les 19 hores, seguint totes les mesures de protecció antiCovid dels Teatres de Valls.

Reserva gratuïta d’entrades a partir del dimecres 14 d’abril a les 12h a www.valls.cat. Dues invitacions per persona i reserva.

Coorganitzen: Unió Anelles de la Flama, Coral infantil Cors Alegres, Escola Municipal de Música Robert Gerhard i Xarxa de Cultura.

 

Teatre Principal
Carrer Jaume Huguet, 10
Valls