Calendari d'Events

Concert de Dimecres

iconfinder calendar 115762Dimecres, 15. Febrer 2023, 12:00 - 12:30
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

Concert de dimecres és una proposta conjunta de l’Institut d’Estudis Vallencs i de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls per apropar al públic la música clàssica en viu.

Al mateix temps, permet que les joves i els joves intèrprets gaudeixin a l’Espai Gerhard d’una experiència concertística completa, similar a la que trobaran a la seva etapa professional.

En aquesta primera sessió s’escoltaran obres de Joseph Haydn, Isaac Albèniz, Benedetto Marcello, Eric Satie i una dels propis intèrprets, Tiago Amarelle, que l’ha compost com a treball de recerca de batxillerat, assessorat per professors de l’Institut Jaume Huguet de Valls i EMM Robert Gerhard.

El format plantejat és el d’un concert de migdia, el que cobreix una nova franja horària fins ara poc explorada i que pot obrir tot un ventall de possibilitats a l’hora de generar nous públics.

Els concerts de dimecres volen respondre també a un altre objectiu: que la música en viu s’escolti en un espai dedicat justament a reivindicar i potenciar la figura d’un compositor vallenc, en Robert Gerhard i Ottenwaelder, i que s’aprofiti el potencial acústic de la capella de Sant Roc.

Obres

Gypsy Rondó, de Joseph Haydn

Mallorca, de Isaac Albèniz

Adagio & Allegro de Benedetto Marcello

Gnossienne, de Eric Satie

Sonata, de Tiago Amarelle

Intèrprets

Tiago Amarelle (piano), Mar Rull (clarinet), Ona Ferré (viola), Bruna Ferré (violoncel)

 

L’entrada és lliure i gratuïta, fins assolir l’aforament.

 

Institut d'Estudis Vallencs (Espai Gerhard)

Carrer Jaume Huguet, 1

Valls