Calendari d'Events

Music Valls Va de Vins

iconfinder calendar 115762De Divendres, 17. Maig 2024
A Dissabte, 18. Maig 2024
iconfinder calendar 115762

La Mostra de Vins de la DO Tarragona, coneguda popularment com la Music Valls Va de Vins, celebrarà la seva 10a edició els propers dies 17 i 18 de maig a la plaça del Pati de Valls. Aquest any, l'esdeveniment reunirà deu cellers destacats de la DO Tarragona i cinc actuacions musicals en un ambient que fusiona la cultura del vi, la gastronomia local, la música en directe i com a novetat enguany estrena una col·laboració especial amb Món Casteller-Museu Casteller de Catalunya .

Els cellers participants en aquesta edició de la Music Valls Va de Vins són: Cellers Blanch (Puigpelat), Vinícola de Nulles – Adernats, Vives Ambrós (Montferri), Celler Mas d’En Baiget (l’Albiol), Vinya Janine (Rodonyà), Mas Amfres (Reus), Celler Pallarades (Puigdelfí), Celler Mas Bella (Masmolets/Valls), Agrícola i Secció de Crèdit de Valls, i Celler Magriñà Calaf (Nulles). Cadascun d'aquests cellers presentarà una selecció dels seus millors vins, oferint als visitants l'oportunitat d'explorar i gaudir de la diversitat enològica de la zona i al mateix temps promocionant aquests cellers com a destinació enoturística.

Música en directe
Maio obrirà la música en directe al Pati de Valls divendres 17 de maig a les 19.30 h amb una actuació basada en el seu segon àlbum, Suau, que captura melodies precioses i una fusió eclèctica de pop electrònic, reggaeton, punk electrònic i altres influències. En aquesta primera jornada la música continuarà a les 21 h amb el trio liderat per Kelly Isaiah, artista lleidatà d’origen nigerià reconegut per la seva victòria al programa de televisió La Voz i que ha liderat el grup Koers, amb qui s’ha donat a conèixer entre el gran públic.

La segona jornada de la Valls Va de Vins començarà el dissabte 18 de maig a les 12.30 h amb un concert vermut amb el duet local Destil·lats. A la tarda, a partir de les 19.30 h arribarà el barceloní Cesc Sansalvadó, amb el seu àlbum debut Homeward, on navega per temes d'amor i desamor amb una fusió d'alt-rock, folk i pop, destacant-se per la seva veu expressiva i melodies emotives, unes peces que va interpretar durant molt de temps al metro de Barcelona on es va donar a conèixer ja fa uns anys. Finalment, a les 21 h, el duet Carmen y María, amb la seva fusió de flamenc i música urbana, demostraran el seu talent i originalitat excepcionals que han rebut l'elogi tant de músics reconeguts com del públic en general.

Horaris, preus i promocions
En aquesta edició de la Music Valls Va Vins l’organització posarà a la venda un tiquet al preu de 15 euros que ofereix una copa de vidre, 5 degustacions i un val de 2x1 per accedir al Museu Casteller de Catalunya. A banda, les persones assistents també podran adquirir un portacopes (1 euro), copes de vidre soltes (2 euros) i tiquets de degustació de vins individuals (3 euros). L’organització ha previst una zona de restauració a càrrec de diversos establiments locals que oferiran el complement al vi en forma de petits tastets i degustacions gastronòmiques.

La 10a Music Valls Va de Vins obrirà les seves portes el divendres 17 de maig a les 18 h fins a les 23 h. El dissabte al matí la fira es podrà visitar de les 11 del matí a les 15 h i a la tarda, de nou obrirà els estands a partir de les 18 h fins a les 23 h. La Music Valls Va de Vins és una iniciativa de l’Ajuntament de Valls a través de la regidoria de Comerç i compta amb el suport de la DO Tarragona, l’Associació de Restauradors de Valls, l’Institut d’Estudis Vallencs, la Societat Agrícola de Valls i el Museu Casteller de Catalunya.

 

El Pati
Plaça del Pati
Valls