Calendari d'Events

Fira de Santa Úrsula - 22 d'octubre

iconfinder calendar 115762Dijous, 22. Octubre 2020
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

18 h. Teatre Principal. La Petita Casa de la Festa. Estrena de l’exposició dels elements del seguici petit de Valls. Per Sant Joan, inesperadament fora del confinament, Valls va estrenar aquesta proposta al teatre, que ha tingut un ampli recorregut en diverses festes majors del país. Ara és el torn dels petits, on tornem a ser pioners. Hi seran el drac petit, el ball de diables petit, l’ós petit, el basilisc petit, el ball de gitanes petit, els gegantons petits, el bou petit, el ball de pastorets, el ball de bastons petit, la mulasseta, el ball de la primera, l’àliga petita i la canalla de les colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls. Romandrà oberta fins al diumenge 25 d’acord amb els següents horaris:
Dijous 22 i divendres 23: de 18 a 20 h.
Dissabte 24 i diumenge 25: de 10.30 a 13.30 h; de 17 a 20 h.
Entrades gratuïtes 24 h www.valls.cat ; taquilles centrals al Principal. Accés en grups reduïts i amb horaris esglaonats.
Coorganitzen: Unió Anelles de la Flama i Ajuntament de Valls, amb la col·laboració del conjunt d'entitats del seguici cerimonial de la ciutat

20 h. Sala d’actes de l’antic Convent del Carme, accés per la plaça del Carme. Presentació de les Actes del darrer Simposi Casteller de Catalunya, a càrrec de Judit Benages, periodista castellera del setmanari “El Tres de Vuit” de Vilafranca del Penedès i cooperadora de l’agència EFE. També de la segona edició de les Actes del Primer Simposi Casteller de 2011, i del mocador casteller amb el lema “Les castelleres i castellers tornarem a les places”, que distribuirem gratuïtament entre els assistents, fins exhaurir existències. Reserva gratuïta d'entrades: www.valls.cat; taquilles centrals al Principal; i en cas de disponibilitat en l’accés del recinte.