Calendari d'Events

Esmorzar de Veremadors

iconfinder calendar 115762Dissabte, 24. Setembre 2022, 08:30 - 12:00
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

Quarta edició de l'Esmorzar de Veremadors, una de les activitats promocionals del mercat de la fruita i la verdura. L'esmorzar, organitzat per l’Associació de Restauradors de Valls conjuntament amb la Regidoria de Comerç i Turisme i la Societat Agrícola de Valls, serà de 8:30 a 12:00 hores a la sala de ball de la Cooperativa Agrícola. Aquest any l’esdeveniment estrena ubicació, ja que la plaça del Blat, on es celebrava habitualment estan instal·lades algunes de les parades del mercat setmanal de fruita i verdura.

L'activitat consistirà amb un esmorzar popular a base de sardines, en un acte que també comptarà amb l'actuació musical del grup La Mitja Cobla Lligabosc. El preu de l'esmorzar és de 3 euros i inclou 3 sardines de la costa, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi. Els tiquets es poden comprar anticipadament a l'Oficina Municipal de Turisme, al carrer de la Cort número 3.

Davant la previsió meteorològica de pluja, informar:

>> Dissabte 24 al matí: l'esmorzar del veremador, previst inicialment als Arcs de Ca Magrané, es trasllada a la sala de ball de la Cooperativa Agrícola