Calendari d'Events

Fira Canalla - Fira d'activitats lúdiques i tallers

iconfinder calendar 115762Diumenge, 23. Octubre 2022, 11:00
iconfinder calendar 115762

Hora: D'11:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h

Dia: dissabte 22 d'octubre i diumenge 23

Lloc: Plaça del Quarter

La canalla és un dels elements més valuosos que tenen les colles castelleres. És aquell grup de petites grans persones que s’enfilen al més alt de les estructures humanes. Els tallers i instal·lacions que es plantegen en aquest entorn lúdic van destinades a la franja d’edat d’aquests infants, i dedicat a ells, s’atribueix el nom a la fira d’activitats.

 

La fira, que tindrà lloc dissabte i diumenge, compta amb les propostes següents:

 

 

TALLERS

 

CLAUER. Ets més de bufar o de picar? Fes el teu clauer GRALLA o TIMBAL per posar-hi les claus de casa, per penjar-lo a la motxilla… Aquest clauer no sonarà, però et transportarà al so del castell i a l’ambient de la plaça del Blat.

 

CALENDARI CASTELLER. El primer calendari del 2023 és a les teves mans i hi assenyalarem totes les cites castelleres que tens a la ciutat bressol dels castells. Les coneixes?

 

IMANT NEVERA. La faixa, element indispensable per a tot casteller i per a la Fira de Santa Úrsula d’enguany. Fes lloc a la teva nevera perquè hi llueixi i, qui sap?, potser podrà aguantar algun calendari casteller…

 

PEUS DE FOTO. Uns simpàtics peus de casteller amb les tradicionals espardenyes són el complement indispensable per posar-hi la foto del primer dia que et vas posar a la pinya, d’aquella abraçada amb els amics castellers o, per què no?, aquell calendari casteller que has realitzat al taller del costat.

 

PHOTOCALL CASTELLER. Ets un casteller de tronc, de la pinya o canalla? Caracteritza’t al teu gust, construeix divertits personatges castellers i immortalitza aquest moment històric.

 

LETTERING. Des del primer contacte amb els pinzells i retoladors d’aquesta tècnica fins a nivells avançats, trobarem un ampli ventall de possibilitats sota la carpa de Can Hippie Home, iniciativa vallenca en el món de la decoració amb fusta i la cal·ligrafia artística. Des de fer una llufa castellera amb el color de la teva colla fins a elaborades rajoles de cartolina per dir als convidats que “Aquí i hi viu un/a casteller/a de la Joves/Vella”.

 

INSTAL·LACIONS

 

CIRC XIMPLE de la Cia. Passabarret

El taller de circ bàsic de Cia. Passabarret no és simple: és ximple! La proposta de la companyia vallenca com a activitat familiar, on grans i petits (sí, sí… junts!) poden aprendre diferents habilitats que van des del funambulisme fins als equilibris sobre objectes, malabars, cicles, xanques i moltíssim més!

 

XICS DEL XURRAC de Tombs Creatius

Voleu jugar a ser colla castellera? Veniu a fer pinya amb els Xics! Els seus membres són de fusta i cobren vida a través del joc cada cop que surten a plaça. Plantegen reptes d’enginy i posen a prova gent de totes les edats. Juguem a ser colla castellera i compartim valors com el seny, l’equilibri, la força, la cooperació, la perseverança o la diversitat de capacitats. Tothom pot ser Xic del Xurrac. Només cal jugar!

 

CIRCUIT D’AVENTURA de Players

Sis estacions unides per diversos elements de fusta. Cada estació, un repte diferent que caldrà afrontar i superar. L’objectiu: no caure durant l’execució de les diverses fases. Seràs capaç de descarregar la teva aventura?

 

Plaça del Quarter
Plaça del Quarter
Valls