Calendari d'Events

Music Valls Va de Vins

iconfinder calendar 115762Divendres, 19. Maig 2023, 18:00
iconfinder calendar 115762

La novena edició de la Music Valls Va de Vins, la Mostra de Vins de la DO Tarragona (MVVV), oferirà els dies 19 i 20 de maig al Pati de Valls una nova edició d’aquest esdeveniment que s’ha convertit en el maridatge perfecte entre els vins de la DO Tarragona, la gastronomia local i algunes de les més destacades propostes musicals del nostre país.

En aquesta ocasió la festa estarà formada pels vins que aportaran dotze els cellers de la DO Tarragona, juntament amb l’oferta gastronòmica que presentarà l’Associació de Restauradors de Valls i les actuacions de quatre grups musicals i una sessió de punxadiscos el dissabte al migdia. La proposta musical estarà formada pel grup Sardines, que compta amb la participació del bateria local Gerard Mallorquí; la jove cantant Ariox, una de les noves propostes de la música urbana al nostre país; la carismàtica cantant de soul catalana d’origen africà, Koko Jean acompanyada per The Tonics per presentar el seu primer disc, i els Mambo Jambo, grup de rythm’blues liderat pel popular saxofonista Dani Nel·lo, que arribarà a Valls per presentar el seu últim disc Exotic Rendezvous.

Els dotze cellers de la DO Tarragona que hi participen oferiran les degustacions dels seus vins -una seixantena de referències entre vins blancs, rosats, negres, espumosos i vins de licor- a tots aquells que hagin comprat la copa, que s’acompanyarà de 5 tiquets per tastar els vins, al preu de 15 euros. També es podran adquirir copes soltes a 2 euros i tiquets per un tast a 3 euros.

La Music Valls Va de Vins és una proposta de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, el Consell Regulador de la DO Tarragona i la Societat Agrícola de Valls, que compta amb la col·laboració de l’Associació de Restauradors de Valls.

> 19:30 h. Sardines

Sardines és una banda de versions de funky, soul, disco, R&R... que interpreta temes d'artistes com Aretha Franklin, Janis Joplin, Bruno Mars, Daft Punk, Donna Summer, Tina Turner, Gloria Gaynor... La banda no ha parat de tocar en festivals, festes majors i esdeveniments varis des del 2011. Sens dubte és una bona manera de començar la jornada a Valls amb el ritme d’aquesta formació que lidera la cantant Merche Broto i que en les seves files compta amb el bateria vallenc, Gerard Mallorquí.

> 21 h. Los Mambo Jambo

Després d’haver celebrat els seu desè aniversari, i haver girat amb una formació de 12 músics per presentar el seu disc Arkestra, Los Mambo Jambo tornen al seu format de quartet al seu cinquè àlbum, Exotic Rendezvous, produït pel saxofonista i ànima del grup Dani Nel·lo. Aquest treball és una cita exòtica, una manera de reivindicar els paradisos perduts. Quan evoquem allò ‘exòtic’, parlem d’allò inaudit, del desconegut i d’allò excitant que cadascun porta dins, de llocs personals on descobrir, inventar i fantasiejar amb totes aquelles referències culturals que hem anat absorbint durant les nostres vides. Los Mambo Jambo han concebut aquest disc com un antídot contra la constant necessitat de la immediatesa, contra l’esclavitud de rabiosa actualitat, contra la vida retransmesa en cada instant i contra l’excés d’informació propi del nostre present.

 

El Pati
Plaça del Pati
Valls