Calendari d'Events

I Valls Fashion Day

iconfinder calendar 115762Dissabte, 3. Juny 2023, 10:00 - 23:00
iconfinder calendar 115762

La primera edició del Valls Fashion Day és una jornada dedicada a la moda que inclourà diverses activitats al llarg del dia i que culminaran amb una desfilada de moda.

L’esdeveniment comptarà amb atraccions d’inflables per a la canalla (de 10 a 13 hores), vermut electrònic al migdia, i sessió de música electrònica amb Dj, Titmu a la tarda (de 18 a 21 hores), amb la presència també de diversos estands de comerços i restauradors de la ciutat.

La desfilada serà la gran protagonista, a partir de les 21 hores, amb la participació de més d’una desena d’establiments locals que mostraran les darreres tendències de la temporada, en un acte que amenitzarà el Grup Loren.

Els establiments que hi participaran són: Encants a Mida, Positivo Man, It’s Man, Cortés, Pluvinet, Peuets, Repunts, Lenceria Marina, Madd, Floristeria Mireia Recasens, Sensacions i Infinity.

L’acte organitzat per Lagom (Planners and more), compta amb el suport de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls i la col·laboració del Grup Loren, El Vallenc (L’Opció) i de les botigues, Peuets, Joieria Piñas, Pluvinet, Cortés, Positivo Man i Concrete.

 

El Pati
Plaça del Pati
Valls