Calendari d'Events

Activitat familiar - Miedo come todo... Sueños al vuelo

iconfinder calendar 115762Diumenge, 11. Juny 2023, 12:15
iconfinder calendar 115762

Miedo come todo... Sueños al vuelo, és una obra per nenes, nens i les seves famílies. En la qual convergeixen diversos llenguatges escènics com la dansa contemporània, teatre físic i clown en la cerca de dialogar amb els més petits.

Una aposta a les relacions vives i tangibles, als estímuls visuals que fan volar la imaginació; una història explicada a mitges amb personatges no reconeixibles que cadascú acabarà d'explicar.

L'eix central de l'obra és la invitació definitiva a dir no! a la por paralitzant i deixar als somnis volar, per això el personatge principal de l'obra ha de traspassar la por del desconegut i enfrontar-se a una enigmàtica torre conformada per caixes de fusta, on haurà d'enfilar-se per després desmuntar i jugar fins a les últimes conseqüències descobrint totes les sorpreses que s'hi amaguen.

Una de les inspiracions estètiques principals de l'obra són els blocs de fusta que en mancar informació visual despleguen un món de possibilitats. És per això que el projecte busca despertar la imaginació i curiositat dels espectadors a través d'estímuls visuals que més enllà d'il·lustrar una història conviden a ser part activa de la mateixa.

Tothom necessita entrada (nadons, infants i adults). 6€/persona.

Edats recomanades: més de 3 anys.

Durada de la sessió: 60 minuts aproximadament.

Direcció i interpretació: Fernando Leija Flores.

Companyia: Flores Teatrodanza.

Creació d'Escenografia: Javier Ramirez Jacobo.

Música: Ariel Guzik, Wolfang Amadeus Mozart, Nino Rota, Pascal Comelade, Albert Pla, David Bowie, Caetano Veloso i Francisco Tárrega.

Organitza: Moviment educatiu de l'Alt Camp.

> Més informació

 

Convent del Carme
Plaça del Carme, 5
Valls