Calendari d'Events

Artesans alimentaris - El Coll de Noguera

iconfinder calendar 115762Dissabte, 27. Maig 2023, 10:30 - 13:30
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

Per a consumir local tenim a l’abast molts ingredients i aliments que es produeixen i/o s’elaboren en aquestes terres. Són els artesans alimentaris els que els produeixen, transformen i en fan aliments elaborats. Gràcies a ells, podem consumir-los reduint l'impacte en el transport i promovent una economia propera i sostenible.

En aquest cicle visitarem petits obradors i finques de l'Alt Camp i podrem recol·lectar plantes aromàtiques, medicinals i adventícies, veure on s'elabora mel, conèixer productors d’ous i pollastres. Tots productes locals, ecològics i de qualitat. També coneixerem les persones que hi ha al darrere, petits grans herois de l'alimentació sostenible pels quals val la pena apostar i amb qui podem fer un canvi cap a una alimentació més sana i que no destrueix el planeta.

> Visita a les instal·lacions de “El Coll de Noguera” (Montblanc)

“El Coll de Noguera” és el fruit del treball d’en Jordi Artells. Actualment fa producció d’ous ecològics, pollastres ecològics i horta ecològica. Controla tot el procés de producció, envasat i distribució dels seus productes, evitant al màxim els intermediaris. Així aconsegueix un tracte molt proper al consumidor final.

Destinataris: Obert a tothom.

Punt de trobada: aparcament de l’Hort del Carme per sortir amb cotxe particular cap al municipi.

Cal portar calçat còmode i aigua.

Organitzadors: Valls en transició, Increïble comestible-Valls, AdELA.

Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia.