Calendari d'Events

Campus artístic

iconfinder calendar 115762De Dilluns, 3. Juliol 2023 -  09:30
A Divendres, 7. Juliol 2023 - 13:30
iconfinder calendar 115762

Tastet de diferents disciplines artístiques:

> Dilluns 3 - Il·lustració
Dissenya el teu personatge i el seu univers a partir de la imaginació, utilitzant els fonaments bàsics del dibuix i el color, per finalment fer una il·lustració que expliqui una història.

> Dimarts 4 - Lettering amb BrushPen
Començaràs des de 0 a fer lletres boniques amb la tècnica de contrast amb els retoladors de punta de pinzell. No calen coneixements previs, no cal tenir bona lletra, no cal saber dibuixar. Només calen les ganes de passar un matí aprenent coses noves. T’expressaràs amb un nou llenguatge dibuixat!!

> Dimecres 5 - Fanzine
Parlarem de com els formats juguen amb la nostra narració i de la importància de l’autoedició. Buscarem un tema, història, conte o idea que sigui personal per cadascú i ens resulti motivador per començar a crear. Finalment, construirem el nostre fanzine des de zero a partir de dibuix, text i/o collage i amb les tècniques i els estils en els quals ens sentim més còmodes.

> Dijous 6 - Litografia

Coneixerem la tècnica de la litografia i la treballarem d’inici a fi creant postals úniques. Cada participant s’emportarà el material creat i les planxes de litografia, deixant així oberta la possibilitat de realitzar més còpies o altres variants de l’obra.

> Divendres 7 - Pintar sobre torreta
Decorarem torretes, de ceràmica i/o vidre i aprendrem diverses tècniques per decorar suports de diversos materials (plàstic, fusta, cartró, paper, vidre, tèxtil…) i així donar-los una nova vida.

Horari: De 9.30 a 13.30 hores.

Data: Del 3 al 7 de juliol.

Observacions: A partir de 13 anys.

Es recomana portar esmorzar de mig matí.

Formadores: Mar Leo (@marmikan), Marta Palau (@canhippiehome), Meritxell Garriga (@maldulls), Marina Barberà (@mmbarbera).

Preu: Gratuït.

Cal inscripció prèvia a Vallsjove.

 

Espai Jove
Plaça de les Escudelles, 5
Valls