Calendari d'Events

Fem Nadal a Valls - 5 de gener

iconfinder calendar 115762Divendres, 5. Gener 2024
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

> 10:30 h. Casa de la Vila. Recepció dels Reis d’Orient per part de l’alcaldessa, Dolors Farré, que, en nom de la ciutat, els dona la benvinguda a Valls i els fa entrega del pa i la sal en senyal d’hospitalitat. Organitza: Associació per la Cavalcada de Reis. Col·labora: Ajuntament de Valls.

> D'11 a 14 h. Jardins exteriors de la Sala Kursaal. Campament Reial. SSMM els Reis d’Orient, l’Emissari Reial i el seu seguici de patges avancen la seva arribada a la ciutat de Valls, on romandran instal·lats al seu campament base. (Accés a l’espai només a peu, espai d’aparcament reservat exclusivament per a persones amb mobilitat reduïda). Organitza: Associació per la Cavalcada de Reis.

> 18 h. Plaça de l’Estació. Arribada de SSMM els Reis d’Orient. La ciutat els rep des del capdamunt del passeig de l’Estació. Organitza: Associació per la Cavalcada dels Reis.

> Tot seguit, des de la plaça de l’Estació. Cavalcada de Reis. Amb els patges, heralds, camions, músics, i milers de joguines per tots els infants de la ciutat. Itinerari: plaça de l’Estació, passeig de l’Estació, c. Vallvera, c. Avenir, c. Anselm Clavé, Font
de la Manxa, ctra. Montblanc, c. Abat Llort, c. Cor de Maria, muralla de Sant Antoni, Portal Nou, c. de l'Església, Plaça del Blat, c. de la Cort i Pati. Organitza: Associació per la Cavalcada dels Reis. Col·labora: Ajuntament de Valls.

> Cap a les 19:30 h. Església de Sant Joan Baptista. Recepció dels Reis a Sant Joan i adoració del Nen Jesús.

> Tot seguit, la cavalcada reprendrà el seu itinerari des del Portal Nou pel Carrer de l’Església i fins al Pati. Organitza: Associació per la Cavalcada dels Reis. Col·labora: Parròquia de Sant Joan.

> 20:30 h. El Pati. Arribada de la Cavalcada i lliurament de la clau de la ciutat, que obre totes les llars vallenques, per part de l'Alcaldessa, Dolors Farré, i paraules de salutació dels Reis d’Orient als infants. Organitza: Associació per la Cavalcada dels Reis. Col·labora: Ajuntament de Valls.

Espai reservat per a persones amb diversitat funcional. Acte amb intèrpret de llengua de signes.