Calendari d'Events

Valls Va de Moda

iconfinder calendar 115762Dissabte, 4. Maig 2024, 17:30 - 20:00
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

Els carrers de Valls s’ompliran de moda durant tots els dissabtes de maig amb «Valls Va de Moda», una nova edició que transforma el Valls Fashion Day per ampliar-lo a 4 desfilades i arribar a totes les zones comercials. Així, la clàssica passarel·la de moda vallenca aquest cop es descentralitza i enlloc de concentrar-se en una única desfilada se’n celebraran 4, en concret els dissabtes 4, 11, 18 i 25 de maig i se celebraran a diversos carrers dels eixos comercials de la ciutat i que concentren a les 18 botigues col·laborades de l’edició d’enguany.

Totes les desfilades començaran a les 17:30h i es preveu que s’allarguin unes dues hores, fins a les vuit del vespre. La primera tindrà lloc el pròxim dissabte 4 de maig al carrer de la Cort, al cor del Centre Històric, on es podran veure les novetats de temporada del Pluvinet, Òptica Salas, Concrete, Joieria Tomàs i Elena Lenceria. La segona, dissabte 11 de maig, tindrà lloc al carrer Jaume Huguet, on es podran veure les propostes de Fausto, Cortés, Positivo Man, Les Coses de Marina i Flors Nino. Dissabte 18, la desfilada es traslladarà al carrer dels Germans Sant Gabriel amb Encants a Mida, It’s Man, Peuets, Calçats Samper i la Cistelleria Roca. I l'última d’aquestes quatre serà el dissabte, dia 25 de maig al carrer Avenir, amb la participació de la Joieria Piñas, Le Coquet, Òptica Salas i Repunts.

El «Valls Va de Moda» és una activitat organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament amb la participació de Comerç de Valls i Lagom Events and More. La darrera edició es va centralitzar al Pati on al llarg d’un sol dissabte van participar més de 50 models i van omplir de gent la plaça. En aquesta ocasió es busca dinamitzar aquesta diada de moda i comerç diversificant les actuacions i l’acció de les botigues durant els diferents dissabtes del mes i així donar mes protagonisme a cada vesprada a l’oferta comercial d’establiments de moda del conjunt de la ciutat.