Calendari d'Events

Dia Internacional dels Museus i Nit dels Museus

iconfinder calendar 115762De Divendres, 17. Maig 2024
A Dissabte, 18. Maig 2024
iconfinder calendar 115762

El desè aniversari de la Music Valls va de Vins estrena col·laboració amb el Museu Casteller de Catalunya, en un cap de setmana ple també de cultura ja que coincideix amb les celebracions del Dia Internacional dels Museus i de la Nit dels Museus. En concret, el Museu Casteller regalarà entrades 2x1 a tots els que adquireixen el pack degustació de la Music Valls va de Vins i a més ha programat diverses activitats.

Així, per a la jornada de dissabte 18 de maig, el Museu Casteller ampliarà el seu horari fins a les 22h i, per celebrar la Nit dels Museus, a partir de les 19h serà gratuït. L’aforament és limitat i per a poder accedir a la visita gratuïta s’haurà de fer la reserva prèvia a través del portal web del museu (reserva-ho al web). El mateix dissabte també seran gratuïts tres passis especial de la visita guiada al Museu Casteller (16h, 17h i 18h).

El dia abans, el divendres 17, el Museu Casteller també comptarà amb una programació especial, en concret amb tres sessions de la visita teatralitzada per a públic familiar i infantil «Descobreix el món casteller d’en Joanet» (passis a les 17h, 18h i 19h). Aquesta visita guiada al Museu Casteller de la mà d’en Joanet, un divertit casteller dels d’abans, es converteix en un viatge de descoberta amè ple de vivències i anècdotes per descobrir la història, els valors i els orígens del fet casteller. A tots els adults que realitzin la visita teatralitzada tindran com obsequi un tast de vi gratuït per a la Music Valls va de Vins. Totes les entrades per a la visita guiada també es poden reservar online a la web del Museu Casteller (reserva-ho al web).

 

Museu Casteller de Catalunya
Plaça Pere Català Roca
Valls