Arrenquen els preparatius de la 6a edició del Pessebre Vivent de Valls

Arrenquen els preparatius de la 6a edició del Pessebre Vivent de Valls

Arrenquen els preparatius de la 6a edició del Pessebre Vivent de Valls

El Centre Cívic ja ha posat fil a l'agulla en els treballs preparatius del Pessebre Vivent de Valls, que enguany arribarà a la seva sisena edició. Al llarg de les cinc edicions anteriors han visitat aquest esdeveniment més de 20.000 persones, amb la qual cosa ha esdevingut un referent de ciutat en el calendari festiu anual i com un dels de major afluència de públic a la ciutat, amb una mitjana de 4.000 visitants per edició i que compte amb una important i nombrosa implicació de persones voluntàries (unes 300 per edició), però també d'empreses (un centenar) i entitats de la ciutat (una trentena) que col·laboren activament amb el Pessebre. Un projecte que supera l'àmbit estrictament municipal i compta actualment amb visitants de tota la comarca i de la demarcació de Tarragona, la qual cosa permet donar una important projecció a la ciutat.

Un any més, el tret de sortida dels preparatius del Pessebre es va iniciar amb una reunió informativa oberta a tots els veïns i veïnes de Valls que volen participar d'aquesta nova edició. La reunió, celebrada el passat dimecres 28 de setembre a la Sala d'Actes del Centre Cívic i que va congregar a un centenar de persones, es van exposar entre d'altres l'origen i el funcionament del Pessebre, que enguany estarà coorganitzat per Àngel Gasol i Laura Gadea, dues persones que han participat des del primer any en aquest esdeveniment. Durant la presentació, la regidora Bàrbara Flores va voler agrair al assistents un any més, la seva implicació en aquest projecte, ja que és la participació de la ciutadania la que fa possible un projecte tant ambiciós i ric com és el Pessebre.

En la reunió informativa els organitzadors van explicar a les persones assistents com participar del Pessebre (com actor o actriu, com a figurant, participant d'alguna de les comissions de treball, fent difusió del Pessebre...), i van exposar algunes de les novetats escenogràfiques d'aquesta edició. La participació de les comissions de treball del Pessebre (escenografia, vestuari i maquillatge) resten obertes a la col·laboració de la ciutadania.

Pel que fa al calendari de representacions del Pessebre es mantenen els dies i hores de l'any passat i tindran lloc el 27, 28 i 29 de desembre. El primer dia de representació, i per tal de facilitar la conciliació laboral amb l'assistència al Pessebre, els horaris seran de 17:30 a 20:00 hores, mentre que la resta de dies serà de 17:30 a 19:30 hores. Altres novetats que es van explicar en aquesta reunió són les noves escenes històriques, la modificació de recorregut i canvis importants en el final del trajecte.

Per altra banda, des del Centre Cívic es realitza un curs de teatre gratuït per a les persones que vulguin fer d'actors i actius en la present edició del Pessebre Vivent. El curs, que anirà a càrrec d'Eva Cabré (responsable de la Peça) tindrà lloc els dissabtes als matins i està destinat a persones majors de 13 anys.

Finalment, les persones interessades en participar del Pessebre poden inscriure's trucant al número 977 60 98 49, escrivint un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presentant-se personalment al Centre Cívic de Valls (c/ Sant Pere, 2).

6 d'octubre de 2016