Comença l'activitat d'estudi assistit als centres escolars de Valls

Comença l'activitat d'estudi assistit als centres escolars de Valls

El passat dilluns 3 d'octubre va començar a desenvolupar-se als centres escolars de la ciutat l'activitat Estudi Assistit. Es tracta d'un servei que pretén contribuir a incrementar l'èxit acadèmic, factor que condiciona de manera directa la igualtat d'oportunitats i les expectatives d'integració laboral i social. Anualment uns 200 alumnes es beneficien d'aquesta activitat.

L'estudi assistit té lloc fora de l'horari escolar, migdia i tarda, i el porten a terme professionals de l'àmbit de l'ensenyament al mateix centre docent, agrupant els alumnes que necessiten un suport a la tasca escolar i que pertanyen a famílies amb dificultats socioeconòmiques. L'equip educatiu dels centres seleccionen els alumnes que han de participar a l'activitat i s'estructuren en grups reduïts. El temps que un estudiant assisteix a les sessions de suport varia en funció de la necessitat d'ajut de cada alumne.

Tots els centres docents vallencs (escoles Baltasar Segú, Eladi Homs, Enxaneta, la Candela i Eugeni d'Ors; els col·legis Claret, Cor de Maria i Lledó, i els instituts Jaume Huguet, Narcís Oller i Serra de Miramar) participen en el projecte que es desenvoluparà durant tot el curs, concretament fins al 31 de maig de 2017.

10 d'octubre de 2016