Valls s'adhereix al projecte "Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016"

Valls s'adhereix al projecte "Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016"

El regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, Òscar Peris, en presència del director de Màrqueting, Jordi Secall, de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i de Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials de Tarragona del departament d'Empresa i Coneixement, ha signat l'acord d'adhesió de l'Ajuntament de Valls al projecte “Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016”.

Aquest projecte té l'objectiu de posar en valor i promoure el patrimoni agroalimentari i gastronòmic de Catalunya i agrupa ajuntaments, institucions, entitats i empreses del sector agroalimentari i gastronòmic del país. “Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016” comparteix els objectius de la plataforma European Regions of Gastronomy que són destacar les diferents cultures alimentàries europees, estendre l'educació per a una alimentació saludable i sostenible, fomentar la innovació gastronòmica i contribuir a una millor qualitat de vida de les persones.

La participació vallenca permetrà accedir a l'intercanvi de coneixements i d'experiències a nivell català i europeu, i contribuirà a potenciar el coneixement i la difusió del patrimoni gastronòmic de la ciutat i els esdeveniments que ara s'hi organitzen com la gran festa de la calçotada, al gener, i la jornada gastronòmica del calçot de Valls, al novembre.

Descarrega't el logotip de Catalunya 2016 Regió europea de la Gastronomia

18 d'octubre de 2016