El Servei de Joventut organitza un cap de setmana carregat d'art jove vallenc

El Servei de Joventut organitza un cap de setmana carregat d'art jove vallenc

El servei de Joventut, Valls Jove, està preparant una jornada d'actes i propostes per a potenciar els joves artistes i creadors locals que tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de desembre, coincidint amb el mercat de Nadal de la ciutat. La jornada engloba tres propostes diferents per tal que els joves creadors vallencs, de diferents disciplines artístiques, tinguin un espai de difusió, promoció o venda.

La primera proposta del cap de setmana serà el Mercat d'Art Jove, que enguany arriba a la seva quinzena edició, i que ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels joves creadors artistes. El mercat, com a novetat d'aquesta edició, tindrà una durada de dos dies, i se celebrarà al Pati. Els joves que vulguin participar d'aquesta nova edició poden inscriure's fins al proper 1 de desembre.

La segona proposta del cap de setmana és la Mostra d'Artistes Locals que pretén oferir un escenari, al mateix Pati, per tal que joves de diferents disciplines com la música, la dansa, el circ o el teatre puguin donar-se a conèixer i mostrar els seus treballs, espectacles o obres. En aquest cas les inscripcions restaran obertes fins al dia 15 de novembre.

Finalment, el mateix cap de setmana, s'inaugurarà la segona edició de la Ruta Labart, una proposta perquè els joves creadors puguin exposar en diferents espais de restauració de la ciutat les seves obres, en les disciplines de pintura, dibuix o fotografia. En l'edició del 2015, un total de 12 artistes de la ciutat van poder exposar les seves obres a diferents bars, restaurants i locals de la ciutat. Les creacions artístiques dels joves s'exhibiran al llarg d'un mes, creant una ruta d'art local. Els joves creadors que vulguin participar d'aquest programa s'han d'inscriure abans del 15 de novembre.

Amb aquesta jornada artística de cap de setmana, el servei de joventut vol oferir un espai de difusió als i les artistes, però també incentivar i potenciar la creació artística dels joves de la ciutat i fomentar el consum cultural i artístic de la població del municipi.

Les inscripcions per a participar de les tres propostes es poden realitzar a l'oficina del Servei de Joventut (Espai Ca Creus), per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o a través de la pàgina web www.vallsjove.cat

26 d'octubre de 2016