Turisme presenta una nova experiència basada en l'oli de la Cooperativa

Turisme presenta una nova experiència basada en l'oli de la Cooperativa

La regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, a través de l'Oficina Municipal d'Informació Turística, ha creat una nova ruta experiencial basada en l'oli produït per la Cooperativa Agrícola de Valls. La ruta anomenada “Valls, Assaboreix l'Oli” és fruit de la col·laboració entre agents turístics i empreses vallenques i entra en funcionament aquest dissabte 5 de novembre. Segons Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, aquesta ruta és “un exemple del tipus de col·laboració pública i privada que cal per potenciar el turisme de Valls”. En l'organització de la ruta participen la Cooperativa Agrícola Valls, l'Hotel Class Valls, el Restaurant El Tast Valls i Essential Esthetic Silvia Montcada.

La nova experiència es podrà gaudir els dissabtes 5, 12, 19 i 26 de novembre, i també 3 i 10 de desembre, a les 17 hores, i combina els atractius turístics patrimonials de la ciutat, els productes de la terra i els serveis turístics privats d'empreses de Valls. Peris destaca que “l'oli és un patrimoni agrícola i gastronòmic amb un lligam especial amb la ciutat de Valls que convé posar en valor tant per a residents com per a visitants”. En aquest sentit, la ruta s'inicia amb la contemplació de la posta de sol al campanar de l'església de Sant Joan, continua amb una visita a la Cooperativa Agrícola per conèixer el procés d'elaboració de l'oli i per gaudir d'un tast d'olis; segueix amb un massatge amb oli d'oliva a les instal·lacions de l'Hotel Class Valls a càrrec d'Essential Esthetic Silvia Montcada; i acaba amb un sopar al restaurant El Tast de Valls amb un menú amb l'oli com a protagonista.

El preu de la ruta experiencial és de 65 euros per persona. Les persones interessades poden fer la seva reserva a l'Oficina Municipal d’Informació Turística de Valls al carrer de la Cort, 61, escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al número de telèfon 977 612 530. La ruta dóna la possibilitat de passar la nit a l'Hotel Class Valls per només 34,50 euros més per persona, en habitació doble amb esmorzar bufet lliure i accés lliure a la sauna, jacuzzi i gimnàs.

Descarrega't el fulletó de la nova ruta “Valls, Assaboreix l'Oli”

3 de novembre de 2016