Vallsgenera activarà el 2017 programes formatius per a un miler de persones

Vallsgenera activarà el 2017 programes formatius per a un miler de persones

Vallsgenera activarà el 2017 programes formatius per a un miler de persones

L'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera reforçarà durant el 2017 els seus programes formatius i ocupacionals. El president de Vallsgenera i regidor d'Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, ha presentat les línies que s'activaran el proper any, just coincidint amb la posada en marxa aquesta mateixa setmana del primer programa de plans d'ocupació amb finançament íntegre municipal. L'any vinent, Vallsgenera oferirà programes dels que se'n beneficiaran gairebé un miler de persones.

Un dels primers segments de població que se'n podran beneficiar són les persones en situació d'atur amb la posada en marxa de diferents projectes d'itineraris laborals destinats a millorar les opcions dels participants a l'hora de trobar feina. També es reforçaran els programes de formació específica en àmbits com els de la logística, esports, hosteleria, comerç i marqueting, imatge personal, electricitat, arts gràfiques o gestió i administració d'empresa, entre d'altres. A més, 120 persones podran prendre part en programes formatius en els que s'oferirà un contracte laboral en empreses, una línia que garanteix la contractació i la formació expressament dissenyada a les necessitats d'indústries i companyies de Valls i l'Alt Camp.

Un dels punts forts del 2017 serà la posada en marxa de diversos plans d'ocupació que s'espera puguin donar feina a 70 persones en diferents serveis municipals. D'aquests, una part seran finançats íntegrament per l'Ajuntament, donant continuïtat al programa que s'ha engegat aquest any 2016. Precisament, aquesta setmana, l'Ajuntament ha contractat ja a 7 persones dels primers plans d'ocupació municipal que treballaran en diferents departaments i serveis municipals, entre ells Manteniment, neteja i administració.

9 de gener de 2016