Xerrada "Entrena'l per la vida" dins el cicle organitzat per les associacions de pares i mares de Valls

Xerrada "Entrena'l per la vida" dins el cicle organitzat per les associacions de pares i mares de Valls

Les associacions de pares i mares de Valls han organitzat la primera xerrada d'aquest curs 2016-2017 del cicle Xerr@mpa's pel pròxim dijous 17 de novembre a les 18:30 hores a la sala d'actes de la Casa de Cultura. La conferència, sota el títol Entrena'l per la vida, anirà a càrrec de Cristina Gutiérrez Leston, de la Fundació La Granja.

Cristina Gutiérrez Leston és codirectora de la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera, dedicada a l'educació en la natura i l'educació emocional. Després de vint anys d'experiència, Cristina va decidir escriure Entrena'l per la vida, on explica la seva aposta per l'educació emocional a La Granja i ofereix eines concretes per posar en pràctica l'educació emocional, que considera "imprescindible si volem entrenar als nostres fills perquè sàpiguen què fer amb la seva vida ".

El cicle Xerr@mpa's té com objectiu orientar i donar eines als pares i mares en l'educació dels seus fills i posar en valor la importància que té la família a l'hora de complementar la formació que els infants i joves reben a classe.

Xerr@mpa's és una comissió de treball constituïda per les associacions de pares i mares de tots els centres educatius de primària i secundària de Valls amb el suport i participació de la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament. Aquesta comissió de treball, formada el curs passat, és el marc per organitzar activitats conjuntes i, a la vegada, un espai de participació des d'on impulsar projectes en matèria educativa per al conjunt de la ciutat.

La comissió que agrupa les associacions de pares i mares vallenques està formada per les AMPA's de les escoles Baltasar Segú, Eladi Homs, Enxaneta, Eugeni d'Ors, la Candela, Claret, Cor de Maria i Mare de Déu del Lledó i els instituts Jaume Huguet, Narcís Oller i Serra de Miramar.

Descarregar tríptic

10 de novembre de 2016