Una visita dialogada i un concert vermut clouran l'exposició de Marcel Pey al Museu

Una visita dialogada i un concert vermut clouran l'exposició de Marcel Pey al Museu

Una visita dialogada i un concert vermut clouran l'exposició de Marcel Pey al Museu

El Museu de Valls ha preparat per aquest diumenge al migdia un acte final de clausura de l'exposició M. Pey Remastered, la mostra retrospectiva sobre Marcel Pey que s'ha pogut visitar des del passat 30 de setembre i fins aquest proper cap de setmana. L'exposició ocupa el conjunt de les dues plantes de l'edifici amb continguts tan diversos com llibres d’artista, collages, polaroids, fotografies de gran format, films experimentals, instal·lacions... Un conjunt d'obres representatives de la producció plàstica de Marcel Pey des de l'any 1972 fins al 2014.

La proposta per aquest diumenge començarà a les 12h amb una visita dialogada entre el mateix artista Marcel Pey i la comissària de l'exposició Assumpta Rosés. Més tard, i un cop acabada la visita, l'activitat posarà el punt i final a la jornada amb una acció musical i vermut amb els músics Gerard Gil (Pupille, Don Simón y Telekunken, H de Casa, Zul) i David Martínez (Maika Makowski, Pupille, Sabino Méndez, Santi Campos), tots dos membres del Teatre Magnètic i compositors de nombroses bandes sonores com la de “La Propera Pell”, d’Isa Campo i Isaki Lacuesta, actualment en cartellera. Els dos músics oferiran una intervenció sonora que, per a l'ocasió, s'allunyarà del seu repertori habitual per apropar-se a l'univers de Marcel Pey.

Horaris d'obertura de l'exposició

L'exposició està oberta al públic fins aquest diumenge 13 de novembre en l'horari habitual, de dimarts a dissabte d'11h a 14h i de 17h a 20h i els diumenges i festius de d'11h a 14h. L'entrada és gratuïta.

10 de novembre de 2016