Participeu amb el Gran Recapte d'aliments

Participeu amb el Gran Recapte d'aliments

Participeu amb el Gran Recapte d'aliments

L'Ajuntament de Valls, la Fundació Banc d'Aliments, Càritas Arxiprestal de l'Alt Camp, l'Assemblea Local de Creu Roja de Valls i el Consell Comarcal de l'Alt Camp impulsen la campanya solidària de recollida d'aliments els dies 25 i 26 de novembre.

Aquest és el sisè any que s'organitza conjuntament el Gran Recapte a Valls i, cada any, el nombre d'aliments ha crescut fins a situar-se en més de 21.000 quilos, xifra que es pretén superar en l'edició d'enguany. Els aliments que fan més falta són llet, oli, llegums cuits i també conserves de peix. En aquest sentit, es destaca la importància de la participació de la ciutadania en la campanya que té com objectiu recollir aliments que, posteriorment, es distribuiran a les persones i famílies en situació de vulnerabilitat. A més a més, també es la campanya està oberta a la participació dels comerços de la ciutat i des del consistori es fa una crida a la participació. Per inscriure's com a voluntaris es pot fer adreçant-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 63 60 10.

Com a novetat, en l'edició d'enguany, s'incorpora la participació de les entitats vallenques que col·laboraran tot el cap de setmana aportant voluntariat per la recollida d'aliments, realitzant tasques de sensibilització i recollida d'aliments als supermercats.

Tanmateix, l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social ha realitzat càpsules de sensibilització als alumnes de 5è i 6è de primària de diversos centres educatius de Valls en els dies previs a la campanya.

D'altra banda cal destacar que hi ha 8 municipis de l'Alt Camp que participen a la recollida: Bràfim, El Pla, Puigpelat, Rourell, Milà, Vila-rodona, Garidells i Montferri. En total es disposaran de 18 punts de recollida.

La recollida en els supermercats es realitzarà el divendres dia 25 de 17h a 21h, el dissabte 26, de manera ininterrompuda de 9h a 21h, i el diumenge 27 de 9 a 21h. A més, JCA Cinemes s'afegeix un cop més a la campanya, en concret el divendres dia 25 a les 21.30h durant una sessió especial de la pel·lícula «Aliados». Els espectadors que hi assisteixin aportant 5 quilos d'aliments podran entrar gratuïtament al cinema.

Les entitats i col·lectius que, a hores d'ara, ja han confirmat la seva participació són Caritas, Creu Roja, Fundació Ginac, CREI el Guaret, la Taulada, Associació Eguerio, Associació Porta Oberta, Associació per la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica, Associació Islàmica de Valls, Associació Gambiana, Associació de Senegalesos, Associació Sociocultural Gitana, alumnes del Cilce Formatiu de Grau Superior d'Integració Social de l'IES Narcís Oller, Òmnium Cultural Alt Camp, Colla Jove, Colla Vella, el Pius Hospital i personal del mateix Ajuntament. Així mateix, cal destacar que els patrocinadors d'enguany són els seguents: La Caixa, El Vallenc, l'Opció, Hit 103, Publirune, JM Viñas, Cartronatges Trilla i JCA Cinemes. Així mateix, cal destacar que els patrocinadors d'enguany són els seguents: La Caixa, El Vallenc, Hit 103, Publitone, JM Viñas, Cartronatges Trilla i JCA Cinemes.