L'obra Social 'La Caixa' amplia el seu suport a la campanya del Gran Recapte d'aliments de Valls

L'obra Social 'La Caixa' amplia el seu suport a la campanya del Gran Recapte d'aliments de Valls

L'obra Social 'La Caixa' amplia el seu suport a la campanya del Gran Recapte d'aliments de Valls

> L'entitat financera aportarà 4.500 euros a la campanya

L'Ajuntament de Valls i l'Obra Social «la Caixa» han renovat el conveni de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera participa en la campanya solidària de recollida d'aliments del Gran Recapte i ha ampliat el seu suport fins als 4.500 euros. L'acord el va signar aquest dimecres dia 23 de novembre el regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà, i la directora d'Àrea de «la Caixa», Maica Jané. A l'acte també van assistir els directors de les oficines vallenques als qui el regidor Jordi Cartanyà va agrair la seva implicació. Mitjançant aquest conveni es reforça el Gran Recapte, ampliant les opcions de compra d’aliments i millorant la difusió de l’activitat.

La campanya solidària de recollida d'aliments que enguany a Valls celebra la seva sisena edició, compta ja amb uns 300 voluntaris inscrits. Cal recordar que la recollida en els supermercats es realitzarà el divendres dia 25 de 17h a 21h i el dissabte 26, de manera ininterrompuda de 9h a 21h. Així mateix, tots els aliments recollits aniran destinats a famílies o persones en situació de vulnerabilitat econòmica de Valls.

El Gran Recapte compta amb l’impuls de l'Ajuntament de Valls, la Fundació Banc d'Aliments, Càritas Arxiprestal de l'Alt Camp, l'Assemblea Local de Creu Roja de Valls i el Consell Comarcal de l'Alt Camp. A més a més, enguany, com a novetat, s'incorpora la participació de les entitats vallenques que col·laboraran tot el cap de setmana aportant voluntariat per la recollida d'aliments i realitzant tasques de sensibilització. Per inscriure's com a voluntaris es pot fer adreçant-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 63 60 10.