Tot a punt pel Valls Viu la Moda

Tot a punt pel Valls Viu la Moda

Tot a punt pel Valls Viu la Moda

> En total la jornada comptarà amb 22 passis dels 16 establiments participants.

El Centre Cultural de Valls acollirà aquest diumenge a les 18h la setzena edició de Valls Viu la Moda. Un esdeveniment on es presentaran les novetats de tardor-hivern 2016 de la mà de 16 establiments del municipi. Durant els 22 passis que es realitzaran es podran veure mostres de moda infantil i puericultura, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria, roba interior i complements. La iniciativa compta amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls.

D'altra banda, cal destacar que un total de 76 models infantils, 21 juvenils i 13 adults participaran a la desfilada de moda dels establiments Pluvinet, Pitufo Babi, Cortès, Chic Bebe, Asimetric, Bindi, Merceria Trini, Joieria Tomas, Nardo, Bitxets, Caprici, Madd, Perruqueri Mil·lenium, Interesport Tot Joc i Encants a mida.

Com cada any, la desfilada té un caràcter benèfic. Per aquesta raó, enguany, l'equip de Valls Viu la Moda ha decidit solidaritzar-se amb la Comissió Social del Club Basquet Valls en els actes que l'entitat organitza aquest dissabte dia 26 en benefici de la Marató de TV3, que aquest any es dedicada a l'ictus, a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

També es realitzarà una rifa, en la que han participat 17 establiments: Cistelleria Roca, Edelweiss, Peuets, Cafes lider, Ciclosport Marcos, Portal 22, Les coses de Marina, Restaurant Julia, Mallol, Ditec, Domenech, Plantes i Flors nino, LA Font de la salut, Perruqueria Mireia Peris, Viatges Mestres, Pastisseria Santacna, JCA Cinemes i Equip VVM.