Valls es prepara pel mercat de Nadal, la fira de capons, aviram i motius nadalencs

Valls es prepara pel mercat de Nadal, la fira de capons, aviram i motius nadalencs

Valls es prepara per viure el tradicional Mercat de Nadal, Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs el proper dissabte 17 i diumenge 18 de desembre. Es tracta d' un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp. Al Mercat de Nadal de Valls s'hi podrà trobar una variadíssima oferta d’aus de corral vives, criades de manera casolana, arbres i verd, figures de pessebre, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals. A més a més, de tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. El mercat s'ubicarà en el centre de la ciutat de Valls (la plaça del Blat, el Pati, els carrers de la Cort i Jaume Huguet).

Al Mercat de Nadal de Valls es reviu el tipisme, la tradició i la popularitat dels pollastres, galls dindi, capons... vius, dins les senalles i gàbies o simplement deixats anar, amb els carros que d'antic portaven els pagesos i criadors d'aviram per anar a vendre als mercats de Valls. Als carrers de la Cort, Jaume Huguet, i a la plaça del Pati es podrà veure una variada oferta d'articles, productes i motius adients per a les festes de Nadal; al carrer de la Carnisseria i a les places de l'Oli i de les Garrofes, el matí del dissabte, es farà el mercat de fruita i verdura.

El Mercat estarà obert dissabte de les 10 del matí fins a les 9 del vespre i diumenge de 10 del matí fins a 8 del vespre.