Més de 21.149 kg d'aliments han estat recollits al Gran Recapte de Valls

Més de 21.149 kg d'aliments han estat recollits al Gran Recapte de Valls

>El Gran Recapte ha comptat amb el suport de 226 voluntaris.

El Gran Recapte a Valls ha recollit més de 21.149 kg d'aliments. En total s'han recollit més de 6.411 litres de llet, més de 2.142 litres l'oli, més de 3.102 kg de llegums, més de 821 kg de conserves, més de 8.466 kg d'altres productes i 207 kg de frecos. A més a més, cal destacar que el Gran Recapte ha comptat enguany amb 226 voluntaris.

En la campanya han col·laborat els seguents supermercats: Esclat, Bon Preu, Dia (C/ Teatre i de Fornàs), Spar- Fragadís, Lidl, Carrefour, Bon Àrea-Guissona i Aldi. També ha participat JCA Cinemes, les escoles de Valls i comerços de Valls (La Marieta, Disbo Ca ka Mateueta, Disbo Abat Llort, Queralt, Pons i Forn Fabra). A més a més, dintre d'aquestes col·laboracions cal destacar l'ajut de La Caixa amb una aportació de 4.500 euros.

També hi han col·laborat entitats voluntàries com Fundació Ginac, l' Associació La Taulada, l' Associació Egueiro, Creu Roja, Càritas, Menjador Social La Taulada, Fundació Resilis - CRAE El Guaret, Associació Porta Oberta, Voluntaris/es de Valls i Comarca, Òmnium Cultural, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella Xiquets de Valls, Associació Islàmica, Associació Gitana, Associació Gambiana, Associació Fibromiàlgia, Pius Hospital de Valls Esplai Rodamons, alumnes Cicle Formatiu Integració Social, treballadors/es de l' Ajuntament de Valls i el Consell Comarcal de l'Alt Camp. Així com també ho han fet els alumnes del Cicle Formatiu Grau superior d'Integració Social amb una activitat de sensibilització a les escoles.

El col·laboradors en aquesta campanya han estat El Vallenc, L'Opció, Hit 103, Publitone, Vinyes i Montserrat i Cartronatges Trilla.

Per últim, cal destacar que els organitzadors del Gran Recapte han estat l'Ajuntament de Valls, el Consell Comarcal, el Banc dels Aliments, Caritas i Creu Roja.