Valls ja viu el Parc de Nadal

Valls ja viu el Parc de Nadal

Valls ja viu el Parc de Nadal

El Parc de Nadal de Valls de 2017, que enguany el Parc posa el seu focus en la temàtica del Nadal català a partir de materials reutilitzables, ha obert les seves portes a ple rendiment aquest dilluns. En total quinze entitats es desplegaran en 460 m2 a cobert dins dues veles i dins el gimnàs de l’escola Enxaneta. També hi haurà una àrea exterior de jocs al pati del mateix centre mentre que el claustre de l’antic convent del Carme acollirà visites teatralitzades i participatives. El Parc funciona amb l’espai circ des del dia 28, i a ple rendiment entre el 2 i el 4 de gener.

Els eixos conductors dels tallers i activitats són: els dimonis dels Pastorets, els fanalets per donar la benvinguda als Reis de l’Orient, el tió, les postals pròpies d’aquests celebracions, les nadales, l’arbre o el personatge de l’Home dels Nassos.

Un total de vuit dels tallers s’inscriuen dins l’àmbit de les arts plàstiques amb propostes que desenvolupen les habilitats manuals, dos activitats se centren en el món dels jocs, dues més en la música, una en el vessant teatral, una en els castells i finalment una àrea completa, amb quatre tipus d’activitats, serà plenament dedicada a l’univers del circ. Aquesta àrea circense, que ja es podrà visitar a partir de demà, inclou un espai de fins a cinc anys d'edat, amb elements de coordinació i manipulació dissenyat per a la franja d’edat dels més petits. Quatre activitats més són per a infants a partir dels tres anys, un segon bloc de dues propostes és adient a partir dels quatre anys, dues activitats més a partir dels cinc anys, dues més per als que tenen sis anys, dues des dels set, i finalment cinc per al conjunt de la família. Per al conjunt d’aquestes activitats són necessaris quinze tipus d’elements reutilitzables.

Els nens de fins a 7 anys sempre hauran d'estar acompanyats d'un adult. A partir de 8 anys podran venir sols, si presenten una autorització escrita que trobaran al web municipal www.valls.cat o a l'entrada del mateix Parc.

Les modalitats d’entrades per al Parc 2017 s’amplien de manera que a les habituals d’un euro per al bloc de la vela de circ, de mig dia per dos euros i dia sencer per tres euros, s’afegeixen les de dos dies per cinc euros i tres dies per set euros. Les entrades es poden trobar a la taquilla del mateix recinte del Parc.

Els horaris matinals seran de les 10 a les 13 h i els de tarda de 17 a 20 h. Es disposa de l'ampli aparcament de l'Hort del Carme, just a tocar de la porta d'accés.