L'ajuntament implantarà el projecte Treball als Barris 2016 l'any vinent

L'ajuntament implantarà el projecte Treball als Barris 2016 l'any vinent

L'ajuntament implantarà el projecte Treball als Barris 2016 l'any vinent

L'Ajuntament de Valls desenvoluparà diferents accions de suport als territoris amb major desequilibri territorial i social. Aquesta acció s'emmarca en el Projecte Treball als Barris 2016 que ha estat subvencionat pel SOC amb 184.692 euros i cofinançat per l'Ajuntament amb 10.232 euros. Així ho han anunciat en roda de premsa el regidor d'empresa i ocupació, Joan Carles Solé, la regidora de Via Pública, Dolors Farré, i responsables tècnics dels equips de formació i inserció de Vallsgenera.

Les accions que es desenvoluparan en el projecte són, d'una banda, un programa programa de dispositius de suport a la inserció laboral de col·lectius amb dificultats especials: “Activem l'ocupació al Barri Antic de Valls”. Aquest compta amb una subvenció de 65.600€ La finalitat d’aquest programa és oferir orientació, assessorament, formació i acompanyament a la inserció de les persones que es troben en situació d’atur, residents al barri antic. Se’ls hi ofereix les eines necessàries, tant laborals com formatives, per incorporar-se al mercat de treball. S’atendran un total de 75 persones.

D'altra banda, dins de les accions ocupacionals i professionals, el SOC també ha aprovat una subvenció de 93.784 euros, per a la contractació de 8 plans d’ocupació, durant un període de 6 mesos. Els projectes aprovats són:

  •  L'arranjament de voreres i ferm dels carrers del Barri Antic de Valls que preveu la contractació de 5 persones. Els perfils professionals són oficial de segona de construcció i peons de construcció.

  • La millora i conservació dels edificis municipals que preveu la contractació d’1 persona amb perfil de peó de neteja.

  • A Valls treballem pel Barri Antic que preveu la contractació de 2 persones amb perfil de prospectors d’empreses.

Per últim, la subvenció també inclou la contractació d’un tècnic/a responsable del desenvolupament dels projectes del Barri antic, amb una subvenció de 25.308 euros.

 

Premsa Ajuntament de Valls