Valls va acollir el 23è Campionat de Tarragona de Petanca i Handball Acell- Special Olympics

Valls va acollir el 23è Campionat de Tarragona de Petanca i Handball Acell- Special Olympics

El passat dissabte 17 de desembre es va celebrar a Valls, el 23è Campionat de Tarragona de Petanca i Handball Acell – Special Olympics. El campionat va tenir una participació de 8 clubs: Garbí, Estela, Baix Camp, Bellisens, Angel Apasa, C.E. Solc, T.E.B. i l’Espurna de Valls amb un total de 130 esportistes, 29 tripletes i 3 equips d'handball.

L'activitat es va desenvolupar durant tot el matí, per una banda, els partits de petanca es van jugar al Club Petanca Vallense i Club Petanca CB Valls, per altra banda, els partits d'handball es van jugar al Pavelló Xavier Tondo i Volpini.

Pel que fa a la petanca els guanyadors per cada grup van ser: grup 1 i 2 l'Espurna, grup 3 Taller Estela, grup 4 Garbi, grup 5 Angel Apasa i grup 6 Garbi. Els resultats de la competició d'handball van ser: 1r classificat Bellissens, 2n TEB i 3r C.E. SOLC.

L'acte de lliurament de medalles i trofeus va comptar amb la presència d'Eduard Gonzàlez, regidor d’Esports de l'Ajuntament de Valls. El Campionat de Tarragona de Petanca i Handball Acell – Special Olympics va comptar també amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i dels clubs de petanca per cedir les instal·lacions.

 

Premsa Ajuntament de Valls

22 de desembre de 2016