Principals acords de la Junta de Govern

Principals acords de la Junta de Govern

Trametem informació sobre els principals acords Junta de Govern:

  • Aprovació del projecte de construcció d'una estació transformadora a la Plaça del Blat: La Junta de Govern ha aprovat definitivament el projecte de construcció d'una estació transformadora a la plaça del Blat per un import total de 59.619 euros, IVA inclòs. El projecte ha estat redactat pels Serveis Tècnics Municipals i adjudicat a l'empresa Ingeniría y Montajes Electroneumáticos, S.A. per un import de 55.953 euros, IVA inclòs.

  • Contractació dels treballs de seguiment arqueològic del carrer Espardanyers: La Junta de Govern ha aprovat la contractació per 10.919 euros IVA inclòs de l'empresa Apriori Cultural SL pels treballs de seguiment arqueològic al carrer Espardenyers amb motiu de les obres d’urbanització que s’estan realitzant a diferents carrers de l’entorn del Museu Casteller.

  • Licitació dels serveis jurídics del Servei d'Informació i Atenció a la Dona: La Junta de Govern ha aprovat l'inici de l'expedient de contractació dels serveis jurídics del Servei d'Informació i Atenció a la Dona per un import anual de licitació de 4.056 euros, IVA inclòs, per un període de dos anys. També s'han aprovat els plecs de clàusules administratives i tècniques, així com l'obertura de la fase de licitació del mateix.

  • Licitació de la contractació d'accions formatives destinades al projecte d'envelliment actiu: La Junta de Govern ha aprovat l'inici de l'expedient de contractació de la gestió d'accions formatives destinades al projecte d'envelliment actiu mitjançant procediment obert i tramitació ordinària. El projecte ha estat aprovat per un preu de licitació a l'any de 6.606 euros, IVA inclòs, per un període de dos anys.

 

Premsa Ajuntament de Valls