Aprovació inicial del projecte de renovació del clavegueram al barri Cases Verdes

Aprovació inicial del projecte de renovació del clavegueram al barri Cases Verdes

La Junta de Govern ha aprovat inicialment el projecte de renovació del clavegueram al barri Cases Verdes de Valls per un import de 68.454 euros. Aquest projecte suposarà l'ampliació de capacitat de la xarxa de clavegueram de la urbanització amb la instal·lació d'un nou ramal de canonada que connectarà amb la xarxa de col·lectors del torrent de la Xamora.

Altres acords de la Junta de Govern:

  • Aprovació dels plecs de clàusules que han de regir la contractació de les obres de millora del pavelló Joana Ballart: La Junta de Govern ha aprovat l'expedient de contractació de les obres de millora, conservació i manteniment de diverses zones del pavelló esportiu municipal Joana Ballart, per un import de 176.240 euros, IVA inclòs. La inversió d'aquest projecte es farà a través de finançament de la Diputació de Tarragona per a equipaments que seran seus de les competicions dels Jocs del Mediterrani. En concret, s’efectuaran millores als sistemes de seguretat i contraincendis del pavelló, es renovaran tancaments i s’adequarà una sala de la primera planta.

  • Adjudicació de contracte de servei per el subministrament i instal·lació de sistemes d'alimentació ininterrompuda: La Junta de Govern ha aprovat adjudicar el servei de subministrament i instal·lació de sistemes d'alimentació elèctrica ininterrompuda a l'empresa Infordisa per un import de 21.335 euros, IVA inclòs. Aquest servei té la finalitat de donar més seguretat en el cas d'apagada de llum i donarà una autonomia de 180 minuts als serveis electrònics i informàtics municipals.

  • Adjudicació de contracte de servei de comunicació de veu i dades fixes i mòbils: La Junta de Govern ha aprovat adjudicar el contracte dels serveis de comunicacions de veu i dades, fixes i mòbils, de l'Ajuntament de Valls a la UTE formada per Telefónica de España, SAU i Telefónica Mòviles España, SAU per un import anual de 68.095 euros, IVA inclòs, per un període de tres anys.

  • Ampliació del termini d'execució del contracte de les obres del Museu Casteller: La Junta de Govern ha aprovat ampliar el termini d'execució del contracte de les obres de construcció del Museu Casteller fins al dia 31 de març del 2017, per a l’execució de les millores ofertades per l'empresa adjudicatària consistents principalment en l’adequació de les parets mitgeres de les edificacions veïnes del futur equipament.

  • Contractació dels serveis de recuperació i consolidació arqueològica patrimonial arc enderroc al carrer Santa Úrsula: La Junta de Govern ha aprovat la despesa dels serveis de recuperació i consolidació arqueològica patrimonial de l’arc aparegut durant l’enderroc dels immobles situats al carrer Santa Úrsula 1 i 3 de Valls per un import de 9.690 euros a l'empresa Recop, SLU.

  • Contractació del servei de gestió del projecte Hort de Vilaniu per a la inclusió social: La Junta de Govern ha aprovat declarar com a oferta més avantatjosa en el procés de licitació del contracte del servei de gestió del projecte Hort de Vilaniu per a la inclusió social a Anton Ferré Cabré per un import de 27.768 euros, IVA inclòs.

  • Atorgament de subvenció a entitats del tercer sector: La Junta de Govern ha aprovat atorgar una subvenció de 6.471 euros a les següents entitats del tercer sector: Xarxa per la Fibromiàlgia i la SFC de Valls i l'Alt Camp amb el projecte Programes i activitats de la xarxa solidària per la fibromiàlgia i la SFC de Valls i l'Alt Camp, 1.087 euros; Associació Porta Oberta amb el Projecte d'accions de sensibilització, difusió i d'informació en salut mental, 1.500 euros; a la Fundació Privada Ginac amb el projecte Rols socials valorats en la comunitat de Valls, 3.582 euros; i a l'Associació Gitana per la presentació de la nova entitat, 302 euros.

  • Contractació del servei de calderes d'instal·lacions de calefacció i aigua calenta sanitària en edificis i escoles municipals: La Junta de Govern ha aprovat declarar com oferta més avantatjosa del servei de manteniment de calderes d'instal·lacions de calefaccions i aigua calenta sanitària en edificis i escoles municipals de l'Ajuntament de Valls a la presentada per l'empresa Comsa Service, SL per un import anual de manteniment normatiu i preventiu de 5.572 euros anuals, IVA inclòs, per un termini de quatre anys.

 

Premsa Ajuntament de Valls