El Centre Cívic obre el 9 de gener el període d'inscripció per a les activitats de la programació d'hivern

El Centre Cívic obre el 9 de gener el període d'inscripció per a les activitats de la programació d'hivern

>El Centre Cívic comptarà amb 33 activitats, cursos i tallers adreçats a infants, joves i gent gran.

El Centre Cívic obrirà el proper 9 de gener les inscripcions al públic per apuntar-se a les diferents activitats que ha programat pel proper trimestre. En total, la nova programació del Centre Cívic compta amb 33 activitats, cursos i tallers adreçats a diferents públics, des d'infants fins a gent gran. Les inscripcions es poden fer als tallers al Centre Cívic de Valls a partir del dia 9 de gener de dilluns a divendres de 10h a 14h i de dimarts a dijous de 17h a 19h. L'èxit de públic i d'assistència al llarg de l'any 2016 en les diferents propostes del Centre Cívic consolida aquest espai com un referent comunitari del barri i el conjunt de la ciutat.

La programació inclou cursos trimestrals i tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït.

Com l'any passat, el llibret editat amb totes les activitats es podran aconseguir en diferents espais municipals: a Ca Creus, a l'Ajuntament, a l'Oficina d'Informació i Turisme, a VallsGenera i al centre esportiu El Fornàs.

Activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts per a col·lectius

Cal destacar també, que la programació del Centre Cívic es manté un nombre important d'activitats gratuïtes. En aquest sentit, les activitats del Centre Cívic també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social, potenciant així, l'element de cohesió, de dinamització i d'acció cívica d'aquest espai al Barri Antic. Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts, facilitant així l'accés a les activitats a tota la població de la ciutat.

Noves oportunitats i propostes

La programació d'hivern del Centre Cívic oferta activitats per a diferents grups d'edat. Igualment, s'inclouen, tal i com ja és habitual, propostes obertes a tots els públics, i en dedica d'altres a col·lectius més concrets: per a gent gran, per a infants de 3 a 11 anys, per a nadons, activitats familiars o l'escola de pares, així com diversos cursos i activitats relacionats amb hàbits esportius i saludables. D'aquestes destaca la Capsa sorpresa! o l' Especial Carnaval que consisteixen en tallers de manualitats en família i en un taller de maquillatge respectivament.

Gent Gran Activa! És el títol que porten els tallers adreçats als més grans de 64 anys. D'entre aquests cursos trobem activitats de memòria, cursos de català, anglès, classes de gimnàstica, psicomotricitat, història o tallers de jocs.

També s'han organitzat tallers de costura, sessions de Zumba, gimnàstica de manteniment, ioga dinàmic o cursos per aprendre a fer servir la càmera fotogràfica. D'altra banda, s'ha organitzat un taller d'informàtica i xerrades com la que es farà el 2 de març en commemoració al dia de la dona treballadora a càrrec d' Aida Sánchez : Dolors Vives: Dona i guerra.

A més a més, es celebrarà com cada any per aquestes dates, la rua infantil de carnaval amb la col·laboració de L’ass Barri Antic i Comerç de Valls entre d’altres.

La programació d'hivern ha comptat entre d'altres, amb la col·laboració i participació de l'Ajuntament de Valls, el Centre Cívic de Valls, la Biblioteca Carles Cardó, la Creu Roja, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Patronat d'Esports de Valls, el Servei d'Ocupació de Catalunya, Vallsgenera, Vallsjove, l'Institut d'Estudis Vallencs, Xarxa Òmnia, Direcció General de Joventut de la Generalitat i el Ministeri de Treball.

Descarrega la programació

El Centre Cívic obre el 9 de gener el període d'inscripció per a les activitats de la programació d'hivern