S'obre el període de sol·licitud de les bonificacions de l'IBI de naturalesa urbana a famílies nombroses

S'obre el període de sol·licitud de les bonificacions de l'IBI de naturalesa urbana a famílies nombroses

Les bonificacions redueixen entre el 30 % i el 90 % el rebut de l'impost de béns immobles per a l'habitatge habitual

El període de sol·licitud de les noves bonificacions de l'Impost de Béns Immobles de naturalesa urbana adreçades a famílies nombroses s'obre fins el 31 de gener de 2017.

Les famílies que viuen en habitatges amb un valor cadastral inferior a 30.000 € es podran beneficiar d'una rebaixa del 90 % del rebut de l'IBI; les vivendes entre 30.000 i 40.000 € de valor cadastral tindran descomptes del 70 % i les d'entre 40.000 a 50.000 € pagaran només la meitat del rebut. A partir dels 50.000 € de valor cadastral, les famílies nombroses es beneficiaran de descomptes del 30 %.

S'hi podran acollir totes les famílies nombroses que disposin del corresponent títol que ho acredita i que expedeix la Generalitat de Catalunya. La convocatòria per acollir-se restarà oberta durant tot el mes de gener. Els interessats poden adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Valls (Plaça del Blat, 1) de dilluns a divendres de 9 a 14 h. i dimarts i dijous de 17 a 19.30 h.

Els sol·licitants han de presentar els originals i fotocòpies del DNI, NIE, passaport o document que legalment el substitueixi, del rebut de l'IBI de naturalesa urbana corresponent a l'exercici 2016 amb la justificació del seu pagament i el títol de família nombrosa vigent a 31 de desembre de 2016, expedit per la Generalitat de Catalunya. Els beneficiaris de les bonificacions han de ser propietàries de l'habitatge, l'han d'utilitzar com a residència habitual i, a la vegada, tota la unitat familiar hi ha d'estar empadronada. També podeu accedir a la web de la Seu Electrònica i descarregar-vos el formulari a través d'aquest enllaç: https://seu.valls.cat/ (tràmits i serveis), on a més trobareu tot el detall d'aquesta informació.