Un taller a càrrec de Xavier Peralta promourà el procés participatiu per la reforma horària a Valls

Un taller a càrrec de Xavier Peralta promourà el procés participatiu per la reforma horària a Valls

L'Ajuntament de Valls, des de la regidoria de Participació Ciutadana i Igualtat, ha organitzat el proper 25 de gener (de 19.30h a 21h) un taller a càrrec de Xavier Peralta per promoure el procés participatiu per la reforma horària a Valls. El taller es realitzarà al Convent del Carme. Des de l' Ajuntament es fa una crida a la participació. Per a inscriure's cal enviar un correu amb nom i cognoms a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta iniciativa, que s'ha articulat a través de l'entitat sense ànim de lucre: Iniciativa per a la Reforma Horària, s'ha constituït amb l'objectiu de que es modifiquin els horaris d'acord a una ordenació del temps més adaptada als estàndards europeus i a la cronobiologia de les persones.

Informar a la ciutadania sobre els diferents aspectes de la reforma horària, recollir idees i aportacions per fer efectiva, facilitar la reforma, així com incorporar la visió dels agents més afectats i estendre el procés arreu el territori són els objectius que es persegueixen amb aquesta activitat.

Ciutats com Barcelona, Esplugues de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Tortosa, Reus, Lleida, Igualada, Sort, Terrassa, Girona, Lloret de Mar i Mataró ja s'han sumat a l'adhesió per la reforma horària.

Aquesta activitat és la segona organitzada per l'Ajuntament de Valls. La primera va tenir lloc el passat 13 de gener amb una conferència de Fabian Mohedano.

 

Premsa Ajuntament de Valls