Ja es poden trametre els actes per a la Festa Major de Sant Joan i per a la Fira de Santa Úrsula

Ja es poden trametre els actes per a la Festa Major de Sant Joan i per a la Fira de Santa Úrsula

> A través del programa de festes es recolliran les activitats previstes pels agents culturals i cívics de Valls.

Des de l' Ajuntament de Valls ja es poden trametre els actes per la Festa Major de Sant Joan i per la Fira de Santa Úrsula. L'objectiu és recollir les activitats previstes pels agents culturals i cívics a Valls i fer difusió conjunta a través del programa de festes. Cal destacar que la previsió és que els actes de la Festa Major de Sant Joan siguin del divendres 16 a dilluns 26 de juny. Per la Fira de Santa Úrsula, els actes per a incloure el programa abastaran des del 16 al 22 d'octubre

Els actes es difondran a través d'edició impresa, que arriba a totes les llars vallenques i en versió digital a la web de l'Ajuntament de Valls. També se'n farà difusió a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter) i a través de l'agenda de l'aplicació per a telèfon mòbil VallsApp, que en aquests moments compta amb 1.400 usuaris, el doble d'ara fa un any.

Per al tràmit cal adreçar aquesta informació abans de divendres 28 d'abril -per a la Festa Major de Sant Joan- i fins el 9 de setembre -per a la Fira de Santa Úrsula- a l'adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També os podeu adreçar a la Xarxa de Cultura de Valls, a l'espai Ca Creus (c./Sant Pere 2, 43800 Valls).

Os podeu descarregar els formularis a través dels següents enllaços:

Descarrega el formulari per la Festa Major de Sant Joan

Descarrega el formulari per la Fira de Santa Úrsula

 

Premsa Ajuntament de Valls