L' Ajuntament de Valls lliura les subvencions a les entitats del tercer sector

L' Ajuntament de Valls lliura les subvencions a les entitats del tercer sector

L' Ajuntament de Valls lliura les subvencions a les entitats del tercer sector

L'Ajuntament de Valls ha lliurat les subvencions a les entitats del tercer sector aquest dimarts 31 de gener. A l'acte, que ha tingut lloc a les 18h, ha assistit l'alcalde de Valls, Albert Batet, i el regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà, així com els representants de les entitats que han rebut les subvencions que sumen en total 6.472 euros.

Les entitats dotades de subvenció són: la Xarxa per la Fibromiàlgia i la SFC de Valls i Alt Camp amb 1.087 euros pel projecte Programes i Activitats de la xarxa solidària per la fibromiàlgia; l' Associació Porta Oberta amb 1.500 euros pel projecte d’accions de sensibilització, difusió i d’informació en salut mental; la Fundació Privada Ginac amb 3.582 euros pel programa rols socials valorats en la comunitat de Valls; i, finalment, l' Associació Gitana Social i Cultural de Valls amb 302 euros per l’acte de presentació de la nova entitat.

> Informació sobre les entitats

La Xarxa per la Fibromiàlgia i la SFC de Valls i Alt Camp neix amb l'objectiu de col·laborar, des de la societat civil, en la millora de la qualitat de vida dels malalts afectats per aquestes malalties i les seves famílies de Valls i comarca, acostant els seus serveis a l'entorn més proper del malalt.

L'Associació Porta Oberta és una associació creada al 2005 que treballa per acollir, orientar i donar suport a les famílies i les persones que tenen algun problema de salut mental.

La Fundació Privada Ginac és una entitat d'iniciativa social sense ànim de lucre que neix amb la voluntat de millorar l'autonomia personal i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o trastorn mental mitjançant la participació activa de cada persona, oferint-los els suports que cadascú necessita, perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans, i la seva plena integració social i laboral.

L'Associació Gitana Social i Cultural de Valls va néixer el passat mes de maig amb la voluntat de promoure la integració i la cohesió del col·lectiu gitano a la ciutat de Valls.